Auringonpaistetta luvassa…

perjantai 17. joulukuu 2010

Täytyy tunnustaa, että matkakuume ja matkalaukkujen tärinä alkaa olla huipussaan. Huomenaamulla lennähdän parin viikon lomalle Costa Ricaan. Ajatukset on auringossa, vaikka Tukholmaa koettelee pahin snökaos miesmuistiin.

Pakkaan tietty mukaan lemppariaurinkolasini, mutta hiukan houkuttaa hankkia kokoelmiin myös uudet kaunokaiset. Ympyrälasitrendi on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, mutta en ole kummemmin syttynyt tähän asti. Joulupallon muoto antaa helposti jotenkin pöllämystyneen ilmeen.

Nyt kuitenkin himottaisi YSL:n round’n’round -lasit. Lady Gaga ja Kylie Minoque näyttävät ainakin cooleilta omissaan…

Lady Gaga Kylie Minogue

TaxFreestä aion tsekata, mikäli noita Kylien nokalla keikkuvia, kilpikonnasankaisia sattuisi löytymään.

YSL ympyrälasit 2

Tosin biitsillä olisi ehkä parasta olla jotkut hyvälaatuiset halpislasit. Ei sitten harmittaisi, jos ne häviävät hiekkaan tai naarmuuntuvat käyttökelvottomaksi. Aika huono olen kyllä tekemään kompromisseja järkevyyden ja käytännöllisyyden nimissä. :D


One Response to “Auringonpaistetta luvassa…”

  1. Avatar prefecta sanoo:

    Oikein kivaa reissua ja hyvää joulua myös!