Äänestä muotibloggari Tukholman muotiviikolle vol. 3

maanantai 20. joulukuun 2010

Tukholman muotiviikko, Mercedes-Benz Fashion Week, järjestetään jälleen 31. tammikuuta – 2. helmikuuta 2011.

Stockholm Fashion Week banneri

Esittelyssä on A/W 2011 mallistot ja mukaan on tulossa huikea kaarti huippusuunnittelijoita. Tuoreen pressitiedotteen mukaan mukana ovat ainakin:  Carin Wester, Cheap Monday, Dagmar, Whyred, Filippa K, Tiger of Sweden, Hope, Ida Sjöstedt, Diana Orving, The Local Firm ja monia muita.

Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää suosikkibloggarisi mukaan raportoimaan tapahtumasta!

VisitSweden tarjoaa äänestyksen voittajalle ja yhdelle hänen valitsemalleen muoti- lifestylebloggarille osallistumisen muotiviikon ohjelmaan!

Voittaja pääsee seuralaisensa kanssa mukaan näytöksiin, pressitilaisuuksiin ja bileisiin, joihin vain muotialan ammattilaisilla on sisäänpääsy! Palkinto sisältää matkat Helsingistä Tukholmaan ja yöpymisen hotellissa. Luvassa on siis mielenkiintoisia juttuja suoraan pääkallopaikalta!

Nyt kysymys kuuluu:

 • Kuka mielestäsi palvelisi teitä lukijoita parhaiten?
 • Kertoisi hauskimmat jutut?
 • Poimisi näytöksistä herkullisimmat asukokonaisuudet?
 • Välittäisi tunnelmat paikanpäältä bloginsa välityksellä juuri sinulle?

Äänestä suosikkisi Tukholmaan Fashion Week by Berns -muotiviikolle!

Lähetä äänestysvastauksesi, josta tulee selvitä äänestämäsi blogin nimi ja verkko-osoite osoitteeseen: muotiviikko@gmail.com viimeistään perjantaina 21. tammikuuta 2011 klo 21.00 mennessä.

Huom! Postauksen kommenttikenttään tulleita vastauksia ei lasketa!


4 Responses to “Äänestä muotibloggari Tukholman muotiviikolle vol. 3”

 1. Avatar lukija sanoo:

  Saako tällä kertaa äänestää myös aikaisempana vuotena kilpailun voittanutta, eli TIETENKIN ihanaa Auroran henkareita? :D

 2. Avatar Joonas VS sanoo:

  Hei, Nyt saa tosiaan äänestää aivan vapaasti ketä tahansa suomalaista muotibloggaria myös siis edellisten kisojen voittajia. Ei ehditty ennen Mintun reissua miettiä palkintoa äänestäjille, mutta eiköhän tässä jotakin kivaa arvota, kun niin on ollut ennenkin tapana =) Niin ja äänet tosiaan tuonne gmailiin, tänks!

 3. Avatar Maiju sanoo:

  Hei,
  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.
  Terveisin,
  Maiju
  maiju.hamalainen@goviral.com

 4. Avatar Sari sanoo:

  Ehdottomasti
  Tyyliä metsästämässä
  http://www.tyyliametsastamassa.indiedays.com