Happy, happy!! :)

sunnuntai 02. tammikuun 2011

Ihan mahtavaa uutta vuotta 2011 kaikille!!

Mintun uusi vuosi vaihtui rauhallisissa, pikkuisen jetlagisissä tunnelmissa skumppaa Swarowski-kristallein koristellusta Moët-pullosta nauttien & naapurien rakettipaukuttelua ihmetellessä. Jotenkin oikeastaan hassua, että yhteen iltaan/vuorokauden vaihtumiseen on ladattu niin paljon symboliikkaa uudesta alusta ja melkein rituaalinomaista tarvetta tehdä lähes satavarmasti epäonnistumaan tuomittuja uuden vuoden lupauksia. Vuotta kun vaihdetaan vähän milloin sattuu kulttuurista ja perinteistä riippuen, vaikka ”virallinen” ajanlasku kuinka olisi tämä meille tuttu länsimainen.

Kannatan kuitenkin ehdottomasti perinteitä ja mikään syy ei ole liian vähäpätöinen kunnon juhlien pitämiselle. Vuoden vaihtuessa lupasin pyhästi itselleni, että lopetan ”ironisten” lainausmerkkien käytön (ooops!), välimerkkien ryöstöviljelyn (!!!) ja sivuhuomautusten lisäilyn sulkeiden avulla keskelle lauseita. Lisäksi ihanihan oikeasti yritän tehdä jotain blogia vaivaavalle spämmikommenttitulvalle (kyllä, Indiedaysiltä tuli ohjeet sitä varten, kiitos kaunis, mutta ne nyt hautautuivat jonnekin). Mahoton spämmivyöry on osaltaan vaikuttanut myös siihen, että kommentteihin vastaaminen ylläpitosivuston avulla on käynyt tosi vaikeaksi. Elisiis, kommentteihin vastailen taas reippaasti ja ajankohtaisesti, kunhan spämmihomma saadaan aisoihin…

Jos Mintun vuodenvaihde menikin vähemmän glamoureissa merkeissä, pisti Peetu sitten sitäkin paremmaksi. Nyt jo pari vuotta vanha silkkimekko taipui mukavasti vähän Mad Men -henkiseksi Karkin tekemien kiharoiden ja asusteiden avulla.

3112 6 3112 5 3112 4 3112 3 3112 2 3112 1

  • mekko, Mintun ompelimosta
  • huivi, tuliainen Thaimaasta
  • vyö ja (melkein) kaikki korut, Mintun varastoista
  • kengät, DinSko (vai olisko se ollut Skopunkten…)
  • sukkikset, H&M


Kirjoittanut Minttu KLO 19:33 Kommentit pois päältä artikkelissa Happy, happy!! :)

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.