COS – Äntligen!!

tiistai 11. tammikuun 2011

Tämänpäiväistä fäshion-raportointia on tällä puolen lahtea dominoinut uutinen, että H&M:n premiummerkki COS rantautuu vihdosta viimen myös tänne henkkamaukan kotoseuduille.

logoCOS

Virallisten tietojen mukaan COS (Collection of Style) -putiikki avataan ihan keskustaan Biblioteksgatanille. Mitään tarkkaa avajaispäivää ei ole ilmoitettu, mutta tuskin H&M:n strategioihin kuuluu louisvuittonmainen liiketilojen panttaaminen kuukausikaupalla remontin takia.

Tukholman COS-putiikkiin tulee naisten, miesten ja lasten mallistot. Luvassa on selkeästi H&M:n hintoja tyyriimpiä tuotteita, mutta samalla kuitenkin selkeää designia, laadukkaita materiaaleja ja siten huomattavasti paremmin trendihampaan kulutusta kestäviä vetimiä.

1 Neuletakki COS

Ainakin täkäläisissä medioissa on aika usein sanottu, että COS on henkkamaukan vastine Filippa K:lle. Itse en ole käynyt koskaan yhdessäkään COS-myymälässä, mutta kuvien perusteella vertaus ei ole kovin kaukaa haettu. Eikä siinä mitään. Maailmassa – tai maailmassa elävän naisen garderobissa – ei ole koskaan liiaksi kauniita, hyvinleikattuja, laadukkaista materiaaleista valmistettuja perusvaatteita.


10 Responses to “COS – Äntligen!!”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Jee, ihanaa! ♥

 2. ah, vihdoinkin! hieman tätä on jo odoteltu :–)) en ole itse ikinä kyseisessä puljussa vieraillut, mutta sitäkin enemmän liikkeen vaatteita on tullut ihailtua!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Elinaheartbeats, en ole itsekään koskaan käynyt COSissa. Vain kateellisena hypistellyt kavereitten ulkomaantuliaisia.

 3. Avatar Sade sanoo:

  Olen itse putiikista ostanut muistaakseni Berliinistä yhden silkkipaidan ja housut. Niillä on kyllä kivoja moderneja perusvaatteita, missä on myös jujua. Mutta laatu ehkä kuitenkin mun mielestä Filippaa alhaisempi.

  -Sade

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sade, no taitaa se laatu vaihdella eri mallien välillä vähän kaikilla merkeillä… Toivotaan, että olisi ainakin hyvässä suhteessa hintaan. :)

 4. Avatar Maija sanoo:

  Itsekin vierailin COSin liikkeessä muutama viikko sitten Pariisin Rue de Passylla. Mukaan lähti laadukas ja tyylikäs pikkumusta täydellisellä leikkauksella. Yksinkertaisesti sisustetun liikkeen hyllyjä koristi yllätyksekseni muutama muumimuki :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Maija, ihan tosi?? Muumimukeja COSin sisustuksessa – onpas hauskaa! :)

 5. Avatar miuku sanoo:

  hei, olen tulossa tukholmaan lähiaikoina. tiedustelisin, koskakohan kannattaisi sinne tulla, että saisi parhaan hyödyn aleista? onko siellä jo kunnon aleet vai onko siellä siellä enää mitään jäljellä? kiitoksia, jos voit auttaa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Miuku, no kyllä täällä nyt kohta alkaa olla alet omasta mielestäni parhaimmillaan. Eli on jo olemassa ”lisäalennuksia”, mutta tavaraa on vielä jäljellä. Jos himoat merkkikampetta, kannattaa odottaa vielä viikko pari, niin NK:n ja Schutermanin lisäaleajat alkavat…