Apteekkikosmetiikkaa

torstai 13. tammikuu 2011

Olin jo ihan unohtanut, että olen ilmoittautunut mukaan Buzzador-verkostoon. Sieltä ei ollut kuulunut pihahdustakaan melkein vuoteen (yli vuoteen?), kunnes muutama päivä sitten postilaatikossa köllötteli paketti ACO-apteekkikosmetiikkaa.

Cliniderm

Paketista löytyi Cliniderm-sarjan päivävoide, puhdistusmaito ja Age Delay seerumi.

Itseasiassa tykkään kovasti monista apteekkien omista ihonhoitosarjoista. Hinta on useimmiten aika kohdallaan ja hajustamattomia vaihtoehtoja löytyy runsaasti. Ihan ensimmäiset käyttökokemukset näin parin päivän jälkeen osoittavat, että Cliniderm on kelvokasta kamaa. Tuoksuton kevyt koostumus ja pumppupullojen helppokäyttöisyys yhdistyvät. Perusteellisempi arviointi luvassa, kunhan ehdin testailla tuotteita vähän perusteellisemmin.


Kirjoittanut Minttu KLO 16:41 Kommentit pois päältä artikkelissa Apteekkikosmetiikkaa

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.