Valuuttalaskin kuumana Body Shopissa

tiistai 18. tammikuu 2011

Taisin vähän pimahtaa New Yorkin lentokentän Body Shopin alennusmyynnissä… Paluumatkalla Costa Ricasta välilasku NY:ssä kesti useamman tunnin. Yleensä en juuri jaksa tonkia lentokenttäputiikkien tarjontaa, mutta johonkinhan kaikki joutoaika piti saada kulutettua.

Body Shopissa oli ihan kaikki tuotteet -50% alessa. Paitsi viimejoulun spesiaalijutut, jotka olivat alennettu sitäkin enemmän.

Minttu Body Shopissa

Kovasti yritin räknäillä, että hämääkö tässä nyt vaan outo valuutta ja näyttävät alekyltit, vai onko hinnat oikeasti tosi edullisia. En nyt enää muista tarkkaan yksittäisten tuotteiden hintoja, mutta esim. sivellinsetti, johon kuuluu iso ja pehmeä poskipunasivellin, pari pienempää sivellintä, iso vaahtokumitöpötin, ripsikampa/kulmakarvaharja ja glitterinen kynsiviila (!) pakattuna mustaan sivellinpenaaliin maksoi alessa 15 dollaria. Eikös silloin ole aika halpaa?

Body Shop ostokset

Ostoskoriin kolahti sivellinsetin lisäksi: piparmintun tuoksuista ihanasti viilentävää jalkavoidetta, legendaarista talvi-ihon pelastajaa Body Butteria parikin eri versiota, erikoisesta hajustaan huolimatta täysin voittamattoman hyvää hamppukäsivoidetta, porkkanavoide on klassikko – eikä syyttä, pinkki greippisuihkusaippua herättää mehukkaalla tuoksullaan aamusuihkussa… ”Jolly Orange” on uusi tuttavuus, mutta toimii sitrusdiggarille. Kaikki tämä plus muutama huulirasvapurnukka tuliasiksi ja kuivaharjausharja, joka ei näyttänyt kivalta kuvassa maksoivat yhteensä noin 45 euroa ja kaupanpäälle tuli vielä kiva treenikassikokoinen laukku!

Olen mielestäni tehnyt hyvät kaupat, joten älkää plz tulko kertomaan, että samalla rahalla olisi selvinnyt täällä ilman raahaamisen vaivaa!!


4 Responses to “Valuuttalaskin kuumana Body Shopissa”

 1. Avatar Liina sanoo:

  mul on toi jolly orange huulirasva ja käsivoide, on kyllä niin kivoja :D

 2. Avatar MouMou sanoo:

  Oi, olen kade tuosta saaliista!:)

 3. Avatar Reetta sanoo:

  Mahtavat alet oli, siis tosiaan teit huippulöydöt huippuedullisesti.

 4. Avatar Marjaana sanoo:

  Teit ehdottomasti hyvät kaupat!