Tunnelmia blogireissulta

torstai 27. tammikuu 2011

Voin kertoa, että koko viikon kestänyt kuume, joka parhaimmillaan on huidellut siinä 39 asteen tuntumassa, ei ole kovinkaan omiaan inspiroimaan hersyvään bloggailuun…

Tuntuu vähän eilispäivän uutisilta palata enää viimeviikonlopun blogireissuun, mutta kyllähän sitä niin hauskaa ja kertakaikkiaan ikimuistoista reissua jaksaa fiilistellä pidempäänkin.

Blogireissu 6

Laivan Kuuba-teema toi ohjelmaamme mm. sikarinkäärintää ja salsaa. Käsinkäärittyihin sikareihin käytetään (ainakin tässä tapauksessa) neljää erilaista lehtityyppiä. Osaa maun osaa rakenteen vuoksi. Kuulemma se, että sikareita käärittäisiin reisillä, on silkkaa legendaa… :D

Blogireissu 5

Koreasti pukeutuneet tanssijat vetivät vauhdikkaan salsatunnin – ja kai sitä pikkuisen pääsi itsekukin vauhtiin…

Blogireissu 4

Kaikenmoista muutakin herkkua oli ohjemassa…

Jostain syystä Mintun kameraan ei eksynyt lauantailta yhtään julkaisukelpoista kuvaa… Ei edes siitä 50 % alessa olevasta Alexander Wangin ihanan savenharmaasta pikkulaukusta, jota Stellan kanssa paijasimme kilpaa Nitty Grittyssä. Eikä tunnelmalliselta illalliselta Kvarnenissa tai savunhämäräsiltä pikkutunneilta Strandista. Joskus käy niin.

Sunnuntaina reippaat blogireissaajat (vai mitä Sofia ”tulin jatkoilta suoraan aamiaiselle” Concoction) kokoontuivat The Local Firmin studiolla.

Blogireissu 3

Laadukkaat materiaalit, linjakas funktionaalinen design, ajattomat mallit ja vivahteikas harmaa-skaalan käyttö toimii aina. Valitettavasti ”niistä kengistä” en onnistunut saamaan yhtään hyvää kuvaa, mutta issues-blogista löytyy.

Blogireissu 2 Blogireissu 1

The Local Firmin hurmaavat Axel ja Rickhard esittelivät pääasiassa merkin klassikkoja, key piece -vaatteita, jotka ovat mukana jossain muodossa jokaisessa mallistossa. Tuskin maltan odottaa, että pääsen ensi tiistaina Tukholman muotiviikolla näkemään, miltä näyttää The Local Firm aw 2011.


6 Responses to “Tunnelmia blogireissulta”

 1. Avatar inke sanoo:

  Siis miten tästä voi olla JO VIIKKO? Höh. Mut kiitokset vielä kertaalleen, kyllä oli kivvaa! :)

 2. Minttu Minttu sanoo:

  Inke, mun koko tää viikko on hävinnyt johonkin sumuun ja kuumehuuruun… Haha! Kiitos itsellesi loistavasta seurasta!

 3. Avatar concoction sanoo:

  Hahah, reippaat indeed :D olisitpa nähnyt mut lentokentällä…. Kiitti vielä reissusta, oli huippua!!

  /sofia

 4. Minttu Minttu sanoo:

  Sofia, voi siis teidän kotimatka oli kyllä ihan käsittämättömän epäonninen!! Itse makoilin sohvalla peiton alla ja katselin jo toista leffaa putkeen, kun Stella soitti ja kertoi teidän ”pikku hankaluuksista”… Mutta oli tosi kivaa, että olit mukana!! :)

 5. Avatar stellagee sanoo:

  kiitoksia myös mun puoleltani! pitäisi varmaan munkin aktivoitua ja kaivaa suttuiset kännykuvat esiin ja blogiin… jotenkin aika vaan lentää.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Stellagee, päivät vaan häviää jonnekin… :D Kiitos itsellesi mahtavasta seurasta! :)