REA @ Robert&Blad

sunnuntai 30. tammikuu 2011

Robert&Blad -nettiputiikissa on alkanut ale! Normaalimalliston tyylikkäiden ja ajattomien vetimien lisäksi alekategoriassa on tarjolla kaikenlaista kivaa. Varsinkin kapoisat naiselliset kynähameet kutkuttavat… Suosikkini on ehdottomasti liituraidallinen Sailor.

Sailor-hame ja Zelda-paita Jos hartiaosastoni olisi mallia kapoinen ja siro, lankeaisin välittömästi herkulliseen 50-luvun pin up -tyyliseen Zelda-pikkupaitaan… Positiivi-negatiivi -pallollinen Joyride-laukku sen sijaan toimii hartioiden leveydestä riippumatta.


4 Responses to “REA @ Robert&Blad”

 1. Avatar Eeka sanoo:

  TSIIS kyllä siinä taas viedään jos noilla hinnoilla kaupataan vaatteita, joista parisataakin olisi kova hinta…

  Kyllä suosittelen vaikka ennemmin teettämään vaatteet tulee nimittäin noita halvemmaksi!!!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Eeka, mikäli vaatteiden ainoa kriteeri on halpa hinta… ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Aija, oih! Kiitos tuhannesti!! Otan tämän suurena kohteliaisuutena! :)