Converse <3 Marimekko !!

tiistai 08. helmikuun 2011

Tämän uutisen on jo varmasti kuullut ihan jokaikinen, mutta hehkutan nyt silti: Converselta on tulossa yhteistyömallisto Marimekon kanssa!! Yleensä en kyllä ikinä ja ihan periaatteestakaan tartu kovin hanakasti meiliin tupsahteleviin pressitiedotteisiin. Conversen Marimekko-tennareita en vaan voinut vastustaa!!

marimekko converse

Mallisto on tulossa myyntiin ”valikoiduissa putiikeissa” – niinkuin fraasi tällaisissa tapauksissa kuuluu – viikolla 9. Täytyy nyt vain toivoa, että Tukholmankin Marimekko olisi valittujen joukossa, että voin käydä hamstraamassa parhaimmat kevätkengät itselleni.

converse_shoes_marimekko

Tossuja on tulossa muutamaa eri mallia – sekä hi- että lo-topina – samoin legendaaristen Marimekko-suunnittelijoiden kuoseja on tarjolla useampaakin vaihtoehtoa. Ihan hillitön haaste, että pystyn päättämään, mitkä tennarit haluan kaikkein eniten… Moniahan niitä ei voi omistaa, eihän?

Eniten tekisi ehkä mieleni pikkuisin valkoisin kolmion pimpattuja mustia lo-topeja. Meillä oli joskus keittiössä samasta kuosista tehdyt verhot. Kolmiot olivat vaan tumman viininpunaisia valkoisella pohjalla. Eikös se olekin ihan hyvä syy valita tennarit?


3 Responses to “Converse <3 Marimekko !!”

 1. Avatar D sanoo:

  Noita saa Tukholmasta ainakin Sneakersnstuffista (Åsögatan 124)! En ole aivan varma, oliko noita kaikkia malleja tai kuoseja, muita joitain ainakin..

  • Minttu Minttu sanoo:

   D, mahtavaa – kiitti vinkistä! Luulisi, että niitä tulisi myös Norrmalmstorgetin Marimekko-myymälään. BTW – tarkoitatko siis, että tennareita on nyt jo Sneakersnstuffissa??

 2. Avatar D sanoo:

  Joo, on! Viime keskiviikkona kävin viimeeks pyörähtämässä siellä ja hyllystä löytyi.