Koukussa näytöksiin

keskiviikko 23. helmikuun 2011

Tänään loppui muotiviikko Lontoossa, huomenna alkaa Milano, sitten Pariisi. Jotkut onnelliset liuhuavat yhdeltä muotiviikolta toiselle, Minttu saa olla iloinen, että on sentään Tukholman muotiviikoille tervetullut vieras.

Näytöshuumaan jää helposti koukkuun. Kaikki kunnia kauniille muotikuville, mutta vasta catwalkilla näkee, miten helma hyväilee sääriä, puntit hulmuavat, silkki laskeutuu ja leikkaukset mukailevat huomaamattomasti liikettä.

Kutsuja kansainvälisten häppeningien front rowlle odotellessa voi tuumata, että onneksi on sentään juutuubi. Just nyt jumitan (edelleen) New Yorkin muotiviikkonäytöksissä. Kokemuksesta voin sanoa, että videolta näkee paremmin kuin täyteen ahdetun salin kolmannelta riviltä… Tsekkaa esmes Marc Jacobs:

Ihania 50-/70-lukuretrovaikutteita, tajuttoman kauniita punaisen sävyjä haaleancoolista pinkistä syvään lämpimään tiilenpunaiseen. Mausteena mausteista okraa ja tietty vähän mustaa raamittamassa kokonaisuutta. Diggaa leveitä nahkavöitä kera jättikokoisen nahkaperhosen!


Comments are closed.