Marimekko <3 Converse - meillä on nää jo!!

lauantai 26. helmikuun 2011

Kiitos vinkistä ”D” – eilinen piipahdus Åsögatanin Snekersnstuffissa oli vähintäänkin menestys.

6 Marimekko Sneakersnstuff

Minttu raahasi kotiin kolme sähkönsinistä Sneakersnstuff-pussukkaa. Ja mitäs niiden sisältä löytyikään…

5 Marimekko tennarilaatikot

Marimekko <3 Converse -tennareitten virallinen lanseerauspäivä on vasta ensi viikolla. Mintullekin kolahti kutsu lanseerausjuhlallisuuksiin – kiitos vaan – valitettavasti en pääse tällä kertaa Helsinkiin juuri tuohon ajankohtaan. Toisaalta, meillä on jo nyt nää:

4 Marimekko tennarisleepingbag 3 Karkin Marimekko Converse 2 Peetun Marimekko Converse 1 Mintun Marimekko Converse

Päädyttiin toisistamme tietämättä kaikki erilaisiin tennareihin. Aika erinomaista mm. tulevia lainauksia ajatellen. Olen aivan ihastunut omiin mustavalkoisiin tossuihini. Jo nyt on suunnitelmissa kivoja kesäisiä asuja, mihin mukana tulleet vihreät nauhat sopivat just hienosti. Peetun tossujen mukana tuli mustat, valkoiset ja pinkit nauhat, Karkin mustat ja valkoiset.

Nyt vaan odotetaan kiihkeästi, että loputkin lumet sulaa ja päästään patsastelemaan kuivalle asfaltille hienoilla uutukaisillamme!


8 Responses to “Marimekko <3 Converse - meillä on nää jo!!”

 1. Avatar Hmmm sanoo:

  Ovat kyllä aivan mahtavia nuo tossut ! Paljonko muuten joutuu lompakkoa keventämään että saa omakseen kyseiset ihanuudet ?

 2. Minttu Minttu sanoo:

  Hmmm, eikö olekin ihania!! Tossut maksoivat 999,- kruunua/pari, mikä on tennareista vähän paljon, mutta ei nyt kohtuuttomasti. Sitäpaitsi tuo näiden tossujen Marimekko-kangas on paljon tavallista Converse-kangasta kestävämmän oloista.

 3. Avatar dajne sanoo:

  Rakastan conversen tennareita, ja olen niiden suurkuluttaja, mutta tää conversen ja marimekon yhteistyö ei kolahtanu minuun kyllä yhtään. Jotain niin kamalaa…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Dajne, tavallaan voi käsittää, että varsinkin Suomessa tulee helposti Marimekko-yliannostus. Jopa täällä Tukholmassa, vaikka ollaan niinkin lähellä, tilanne on ihan toinen… :)

 4. Avatar D sanoo:

  Jes, hyvä että löytyi mieleisiä!

  • Minttu Minttu sanoo:

   D, erittäin mieleisiä – kiitos vielä kerran vinkistä! :)

 5. Avatar Noola sanoo:

  Oiii että nuo tennarit on ihanat.pakko saada<3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Noola, nuo on kyllä niin ihanat ja takuuvarmasti joka pennin väärti!! :)