Top 3 – Oscarit 2011

maanantai 28. helmikuun 2011

Oscar Academy Awards -gaalan asuista löytyy laadukasta juttua ja paljon kuvia esmes täältä. Kuvia katsellessa tulee mieleen, miten käsittämättömän vaikeaa tuollaiseen tilaisuuteen pukeutuminen on. Monet puvut näyttävät aivan takuuvarmasti livenä melkoisesti toiselta kuin salamavalojen polttamissa kuvissa…

Scarlett Johansson

Esim. Scarlett Johanssonin sexyä Dolce&Gabbanan mekkoa on haukuttu halvan näköiseksi. Oli miten oli – hiukset ovat ainakin niin hillittömän hyvän näköiset, että tekisi mieli rynnätä samantien kampaajalle ja hankkia pitkästä aikaa vähän lyhyempikarvainen pää. Tosin kampauskin on saanut kunnolla risuja. Eikä tuo nyt ehkä ihan gaalakampaus olekaan.

Cate Blanchett

Cate Blanchettin Givenchy on tyrmäävä kokovartalokuvissakin, mutta vasta lähikuva helmikirjonnasta sai aikaan aitoja huokailuja ruudun tällä puolella. Voi oikeesti, miten ihana!!

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Patrown Calvin Klein on yhtä sileän liukas kuin suoristusraudan läpikäyneet hiukset… Mutta mistäs Mintulle saatais tuollaiset korvikset??

Kaunein ja ihanin pukutyylikkyys, ajankohtaisuus ja kaikenpuolinen habitusaiheinen positiivisuuskilpailun ykköstila menee ehdottomasti 14-vuotiaalle True Grit -tähdelle Hailee Steinfeldille. Hennon roosan väriseen Marchesaan verhoutunut nuori näyttelijätär onnistui olemaan kertakaikkiaan täydellinen. Pikkuista clutchia ja sampanjansävyisiä korkoja myöten.

3 Hailee Steinfeld 3 2 Hailee Steinfeld 1 1 Hailee Steinfeld 2


Kirjoittanut Minttu KLO 22:38 Kommentit pois päältä artikkelissa Top 3 – Oscarit 2011


Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Viihde & kulttuuri

 

Comments are closed.