TopShop avajaiset!

sunnuntai 20. maaliskuun 2011

Vihdoinkin Tukholmassa on jälleen kunnollinen TopShop!! Sergelgatanilla ihan keskustassa sijaitseva putiikki aukesi perjantaina. Avajaisia juhlittiin torstai-iltana 20 % alennuksen ja mukavien särpimien vauhdittamana.

4 TopShop

Kaikki halusivat avajaisiin. Jono kiemurteli melkein Hötorgetille saakka…

3 TopShop

Onneksi putiikki on oikeasti tilava ja väkeä mahtui mukaan hyvin. Tosin sovituskoppeihin oli niin tajuton jono, että päätimme suosiolla jättää sovitusta vaativat ostokset rauhallisempaan ajankohtaan. Sen sijaan tsiigailimme TopShopin uutta meikkisarjaa ja villiinnyimme kengistä.  Meikit ei tehnyt kovin suurta vaikutusta söpöistä pakkauksista huolimatta. No, Minttu osti purkin kynsilakanpoistolappusia.

Kenkähyllyssä ilahdutti monetkin ihanuudet. Yllätys… :)

2a Topshop

Kiitosta uuden putiikin myymäläpäällikölle/sisäänostajalle siitä, että eksklusiivisia Unique-malliston kenkiä oli tarjolla montaa eri mallia. Kaikki toinen toistaan huikeampia.

Peetu löysi ensi kesän käyttösandaalinsa, Minttua himotti yllättäen kaikki lähes kävelykelvottoman korkeat sandaalit.

2 Topshop

Musta-valko-beiget sandaalit on ehkä ihan pakko käydä hakemassa vajaamittaisten chinojen kaveriksi…

Kynsilakanpoistolappusten lisäksi kiikutimme Peetun kanssa kassalle ison kasan supersuloisia alusvaatteita. Yksi ihanuusostos tehtiin kanssa, mutta se jäi vielä sinne, koska vetoketju vaati pientä korjausta.

Ennen avajaisia käytiin syömässä korealaista ruokaa Koreana -nimisessä pikkuisessa ravintolassa Luntmakargatanilla.

1 Koreana

Ruoka oli erittäin herkullista, annokset suuret ja hinnoittelu edullinen. Monien ravintola-arvostelujen perusteella ja päätellen asiakaskunnan korkeasta korealaisuusprosentista voisin väittää, että paikka on myös hyvin ”aito”.

Perusthaikku- tai kinkkiruokaa eksottisempia aasialaismakuelämyksiä etsivän kannattaa muutenkin suunnistaa Luntmakargatanille. Koreanan lisäksi siellä majailee vietnamilainen, taiwanilainen, laosilainen ja yksi toinenkin korealainen ravintola plus hyviä arvosteluja saanut ”fine dining” intialainen. Luntmakargatanin kestotähti kasvisravintola Lao Wai kannattaa myös lihansyöjien tsekata.


4 Responses to “TopShop avajaiset!”

 1. Avatar imlacking sanoo:

  Mä kävin vuosi sitten helmikuussa siellä Gallerianin Topshopissa ja se vaikutti tosi ahtaalta ja oli muutenkin hieman pettymys, kun aattelin että sieltä löytyis vaikka mitä. Ehkä en osannut vaan katella :D. eTopmanissa unohdin käydä ihan kokonaan.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Imlacking, mä en löydä ikinä mitään Gallerianin TopShopista! Eikä siellä ole ikinä mitään niistä jutuista, joita netissä himoitsen. Toista oli silloin, kun oli SOUKin iso TopShop – ja nyt tää uusi vaikuttaa tosi hyvältä. :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  suomeen myös!!!!!!