Kunnon kävelykengät

sunnuntai 27. maaliskuun 2011

Lumet on käytännöllisesti katsoen sulaneet Tukholman kaduilta. Vielä saa kuitenkin hetken odottaa kunnon sandaali- ja ballerinakelejä. Just nyt himottaisi kunnon paksupohjaiset kävelykengät.

Prada

Ihanimmat kaikista olisi Pradan kevätmalliston paksupohjaiset broguet. Värikkäiden pohjien ja klassisen kävelykenkämallin liitto on suorastaan herkullinen. Taitavat kyllä sittenkin jäädä haaveeksi. Dr. Martensilta löytyy onneksi ihan pätevä korvike säädylliseen hintaan.

Dr Martens

Sopivan roku, riittävän hienostelematon lesti ja muutenkin äijämäinen muotoilu tuo just sopivasti särmää kevään jakku/chinot/shortsit/etc city-yhdistelmiin. Ja niille, jotka jäävät haikailemaan Pradan värien perään löytyy kyllä perusmustaa vauhdikkaampia versioita


Kirjoittanut Minttu KLO 21:25 Kommentit pois päältä artikkelissa Kunnon kävelykengät


Muissa blogeissa aiheesta: Kengät Muoti

 

Comments are closed.