Mekkohommia

torstai 14. huhtikuun 2011

Tällä viikolla on ollut ohjelmassa ankaraa synttärijuhlaputkea. Merkittävin kaikista on tietty Peetun odotettuakin odotetumpi 18 v. synttäripäivä. Tärkeää päivää varten pitää tietty olla uusi herkullinen mekko. Minttu kaivoi kätköistään muutama vuosi sitten Marimekon alesta hankitun hehkuvan pinkin kangasbiitin. Täydellisen tuntuiset kaavat löytyivät Burdan Young -kaavakirjasta.

Mekkohommia

Periaatteessa osaan kyllä piirtää kaavat itse/leikata vaatteita ilman kaavojakin, mutta silkkaa laiskuuttani haluan aina ompeluprojektieni pohjaksi jotkut ainakin vähän sinnepäin -kaavat. Lopputulos on harvoin, jos koskaan, täysin kaavojen mukainen. Eikä niin tainnut käydä tälläkään kertaa. ;) Silti on jotenkin matalampi kynnys alkaa toteuttaa asumielikuviaan kankaasta, kun on jonkunlainen konkreettinen lähtökohta.

Minttu ompelee

Minttu ompeluhommissa… Yöunet ovat jääneet hiukan vähäisiksi, kun menin lupaamaan, että mekko on valmis huomisia synttärijuhlallisuuksia varten. Ja mitäs ideaa sitä olisikaan päivän myöhässä valmistuneessa juhla-asussa!? Eli I do not complain! Nyt vain täytyy pitää peukkuja, että sovitusmuutokset osuivat kohdalleen, helma ei ole aivan liian lyhyt ja että Peetu on muutenkin tyytyväinen erehdyttävästi karamellia muistuttavaan uuteen mekkoonsa. Kuvatodisteita tulossa toivottavasti jo huomenna.


Kirjoittanut Minttu KLO 23:32 Kommentit pois päältä artikkelissa Mekkohommia

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: DIY Muoti

 

Comments are closed.