Sähkönsinistä

lauantai 16. huhtikuun 2011

Meille kasarin tyylisopasta läpi selvinneille värillä ”sähkönsininen” on ihan omanlaisensa kaiku. Heti tuon sanan kuullessani silmien verkkokalvoille iskostuu kuva klumppisista sähkönsinisistä ripsistä. Kyllä… omistani. Seuraavaksi tajunnassa viuhahtelee jotain tekokuituisen power-puhviolkapäistä volanki-satiinipaitaa ja muuta hirvitystä.

Kuitenkin sähkönsininen on ns. neonväreistä kaikkein lempein, raikkain ja vähiten keinotekoisen oloinen. Väri on suht helposti yhdisteltävissä ja sopii erinomaisesti pohjoismaiseen sävymaailmaan. Tsekkailin kevään näytöskuvia ja tajusin, että jos unohdan sanan ”sähkönsininen” tuomat assosiaatiot, itse värihän on mitä mainioin.

Prada

Pradan huikaisevan sininen jakkupuku on kertakaikkiaan täydellisen ihana! Aika pikapuoliin voidaan varmaan odottaa mehukasta rip-offia Zaralta tai vastaavalta…

Mulberry

Mulberryn sähkönsininen jumpsuit herättää takuuvarmasti kenen tahansa sisäisen Wonder Womanin. Eikä saman sävyisessä Bayswaterissakaan mitään vikaa ole.

Carin Wester aw11

Carin Wester yhdistää ensi syys/talvi -mallistossaan sähkönsinisen laatikkomaisen t-paidan hiekanväristen läpikuultavien vajaamittaisten housujen kanssa. Mistä tulikin mieleeni, että näytöksen goodie-bagissä oli tuo kyseinen t-paita.

Carin Wester aw11 t-shirt

Nyt ei siis oikeastaan ole enää mitään tekosyytä sille, ettenkö voisi testailla sinisen sopivuutta asustukseeni. Todennäköisimmin päädyn kuitenkin enemmän carinwestermäiseen yhdistelmään kuin pukeutumaan sähköisesti kiireestä kantapäähän. :)


2 Responses to “Sähkönsinistä”

  1. Avatar Tiia sanoo:

    Sähkönsininen on kyllä mahtava väri. itselläni on yksi sen värinen paita kaapissa.

  2. Minttu Minttu sanoo:

    Tiia, alan kyllä minäkin taas lämmetä tuolle värille… :)