Ääni paljaille säärille

tiistai 19. huhtikuun 2011

Täällä on ollut ihan tajuttoman ihanan keväiset… suorastaan kesäiset kelit viime päivinä. Paljain säärin tarkenee ottaa aurinkoa ainakin meidän partsilla ja muissa tuulensuojaisissa lokosissa. Aivan täysin ei vielä voi sukkiksia heittää nurkkaan, mutta ehkä jo pääsiäisenä. TV:n sääsetä lupasi, että Tukholman alueella on pääsiäisenpyhinä 20 astetta lämmintä… :)

Tästä saankin harvinaisen notkean ja luonnikkaan aasinsillan siihen, että Peetu on mukana Gillette Venus ja MTV -koalition järkkämässä säärikisassa. Ja olisi tietty tosi tosi hienoa, jos kaikki kilvan kävisivät likettämässä Peetun paljassääristä festariasua.

Peetu Gillette_MTV -kisa

Peetu kisaa Ruotsin sarjassa – joten oman suomalaissuosikkisi asema on edelleen ilman mitään uhkaa täältä suunnalta. Ja eikös se olisi aika kiva, kun säärikisan voittaisi kumisaapasjalkainen festarityttö eikä joku huulet töröllä posettava fjortis?? :D

Peetun kisasivu löytyy siis täältä!


4 Responses to “Ääni paljaille säärille”

  1. Avatar susanna sanoo:

    Heippa,

    tiedätkö onko tukholmassa kaupat auki vappuaattona eli 30.4? Ja jos on, monesta moneen?

    Plus mitä sushipaikkaa, muuta ”fastfood” tyyppistä paikkaa suosittelet risteilyn välipäivän ruokapaikaksi? :) Viikkari kyseessä.

    Kiitos.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Susanna, vappu ei ole täällä mikään erityinen juhla. Kaupat ovat pääasiassa auki ihan normaalisti. Tietenkin jotkut pienemmät putiikit saattavat olla kiinni, mutta muuten ihan perusviikonloppuaukioloajat ovat voimassa.

      Tukholman keskusta on täynnä hyviä sushi-paikkoja. Sushi on täällä tosiaan ihan pikaruokaa ja hyviä mestoja löytyy melkein joka kadunkulmasta. Keskustassa esim PK-husetin alakerrassa on yksi suosikeistani. Söderillä on Götgatanilla Jerusalem Kebab – pieni ja aika nuhjuisen oloinen kebab-mesta, josta saa ehkä Tukholman parhaimmat ja halvimmat kebabit. Kasvis-/falafelversio on todella maukas!

  2. Avatar sif sanoo:

    aivan tajuttoman siisti festarilookki ja habitus! wau! milloin kuva on otettu? :)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Sif, kiitti!! Kuva on otettu viime kesänä, kun Peetu oli menossa Peace&Love -festareille. :)