Katumuotia Tukholmasta

tiistai 26. huhtikuun 2011

Kuvailin ensimmäisiä katumuotikuvia täällä Tukholmassa muutama päivä sitten Olympus Street Fashion -kampista varten. Kiertelin Söderissä bongailemassa mielestäni hauskasti ja persoonallisesti pukeutuneita ihmisiä. Se on oikeasti ihan hillittömän hauskaa puuhaa! Aivan jokaikinen, jota kysyin kuvattavaksi, suostui samantien ja oli silminnähden ilahtunut ja mielissään – jopa imarreltu saamastaan kunniasta. Vähemmästäkin sitä tulee myös kuvaaja todella iloiseksi. :)

Yritin bongailla persoonallisia tyylejä, jotka hiukan särkisi sitä stereotyyppistä kuvaa, että kaikki tukholmalaiset naiset pukeutuvat tismalleen saman trendikkään muotin mukaisesti. Mielestäni onnistuin ihan kivasti…

Marlene

Marlene kertoi rakastavansa kaikkea vanhaa ja kaunista, yhdistelevänsä ennakkoluulottomasti kirppislöytöjä ja uutta sekä tykkäävänsä yksityiskohdista ja väreistä. Inspiroiduin itsekin, kun hän kuvaili, miten säännöllisesti tutkii garderobinsa sisältöä ja kehittelee uusia yhdistelmiä, joita ei ole tullut aikaisemmin ajatelleeksikaan. Ihan hyvä vinkki vähän perinteisemmänkin vaatevaraston haltijalle.

Katja

Valloittavan rento Katja kertoi juuri miettineensä kaverinsa kanssa omaa tyyliä ja mikä siitä tekee oman oloisen. Siitä huolimatta asian tiivistäminen pariin lauseeseen on haastava paikka kenelle tahansa. Rentous, luonnollisuus ja iloinen ska-hippiys ovat ainakin tällä hetkellä avainsanoja.

Kannattaa muuten käydä Olympus Street Fashion -sivulla äänestämässä omaa suosikkiaan. Äänestäjien kesken arvotaan mahtavan kätevä Olympus PEN E-PL2 -kamera! Kaikilla halukkailla on myös mahdollisuus osallistua itse katutyylien ikuistamiseen. Lukijoiden Indiedaysiin lähettämien kuvien joukosta valitaan paras ja sekä kuvaaja että malli saavat omakseen samaiset Olympus PEN E-PL2 -kamerat. Bra va!!


Kirjoittanut Minttu KLO 21:24 Kommentit pois päältä artikkelissa Katumuotia Tukholmasta

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Inspiraatio Muoti

 

Comments are closed.