Vappuna kuuluu palella?

lauantai 30. huhtikuun 2011

Peetu lähti juuri vapun viettoon. Tosin täälläpäin vappu ei ole juuri mainitsemisen arvoinen juhla – monet tuskin muistaa koko asiaa tällaisena vuonna, kun sen ansioista ei tipu edes yhtä ainokaista ylimääräistä vapaapäivää. Peetun kaveriporukka päätti eniveis pistää pystyyn pienimuotoisen pikinikin ja käydä sitten katsomassa jotain keskustan kulmilla poltettavaa vappukokkoa. Kokon polttaminen vappuna – juhannuksen sijaan – on about ainokainen mainitsemisen arvoinen ruotslaisvappuperinne. Suomalaisia vappuperinteitä kunnioitettiin meillä Peetun paistamilla tippaleivillä. Ohje tulee varmaan jonain päivänä Peetun ruokablogiin My kitchen is my kingdom.

Säätila on ollut täällä tänään oikein mukavan aurinkoinen ja melko lämmin. Tosin rimpsakka tuulonen viilentää yleisvaikutelmaa aikas tehokkaasti. Peetu päätti uhmata vappusäiden haltijoita ja lähteä piknikille paljain säärin. Piknik-eväät kulkee matkassa kätevästi Kånkenissa.

Peetu vappu 5 Peetu vappu 4 Peetu vappu 3 Peetu vappu 2 Peetu vappu 1

 • neuletakki, adidas
 • shortsit, 2nd hand/Beyond Retro
 • toppi, Håkan Hellström -keikkapaita
 • tennarit, Converse <3 Marimekko
 • reppu, Fjällräven
 • kello, Zadig & Voltaire
 • kuulokkeet, WeSC
 • korut, Kalevala Koru, Forever21 ja 2nd hand


2 Responses to “Vappuna kuuluu palella?”

 1. Avatar Teemu sanoo:

  Vitsi Peetu on kyllä niin kaunis! :) And I love the look!!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Teemu, kiitti hurjasti!! Tykkään kanssa Peetun asusta kovasti. Vaikka kyllä oli kuulemma kylmä…