Hemmottelulauantai

lauantai 14. toukokuun 2011

Jostain kumman syystä viikonlopuillekin tuntuu kertyvän ihan tajuttomasti agendaa. Ei riitä, että painaa viikot tukka putkella – vapaina päivinä sitä vasta riittääkin tekemistä odottavia tehtäviä ja loputon kotihommien todo-lista. Mintulla oli täksi(kin) lauantaiksi listalla kaikenlaisia kodinparannusprojekteja.

Aamu alkoi lupaavasti. Pinkaistiin Peetun kanssa rapsakalle juoksulenkille kirpeään aamuaurinkoon niin aikaisin, että osa vastaantulijoista näytti olevan vasta menossa nukkumaan. Lenkin jälkeen hemmoteltiin itseämme aamiaisella, jota syötiin pitkään ja hartaasti. Mikä ihanuus lukea DN kaikessa rauhassa kannesta kanteen! Aamiaisen jälkeen Peetu lähti tekemään kouluhommia Nationalmuseumiin.

Mietin siinä sitten hetken, että onko pakko, jos ei halua… Tuumasin, että ei ole – ja vetäydyin kesäkukkien tuoksuiseen kylpyyn uuden Ellen kanssa!

Lauantaihemmottelu 4

Cliniquen Instant Facial Mask täydensi kylpynautinnon. Tämäkin pikkuinen näyteputeli oli lojunut kylppärin kaapissa vaikka miten pitkään.

Lauantaihemmottelu 3

Lopuksi jynssäsin koko kropan Weledan ihanasti koivun tuoksuisella kuorintavoiteella. Body Shopin varrellinen harja on hyvä apu, kun selänpesijä makaa kovassa kuumeessa Tampereella…

Lauantaihemmottelu 2

Kynsiin uutta väriä Make Up Storen lakalla. Sävy ”Charlotte” on Peetun suosikki – ja mikäettei. Hassusti vähän kellertävä nude on oikeastaan aika raisu toisin kuin yleensä aika laimeat luonnolliset nudet.

Lauantaihemmottelu 1

Varpaiden kynnet maalasin vanhalla suosikilla, Essien oranssinpunaisella ”Fifth Avenue” -sävyllä.

Hemmottelupäivän kruunasi antoisa shoppailuhetki Peetun kanssa. Peetu löysi Ginasta nilkkapituisen harmaameleeratun huitulan ja Henkkamaukalta supersuloiset brodeeratut shortsit. Minttu kokeili yhtä sun toista – ja varmaan olisi tullut kaupatkin, mutta ensi viikonlopun Lontoon reissua ajatellen oli parempi jättää kotoiset löydöt kaupan hyllylle.


2 Responses to “Hemmottelulauantai”

  1. Avatar leni. sanoo:

    Heippa,
    tää ei nyt mitenkään liity postaukseesi, mutta.. sattuisitko tietämään koska Tukholman COS-liike avautuu..?? Nettisivuilla on jo aukioloajat, muttei mitään tarkempaa. Kiitos avusta:)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Leni, aika luotettavilta tahoilta olen kuullut, että putiikki aukeaa nyt perjantaina 20.5. Mutta kovin on ollut hiljaista, että en kyllä mene vannomaan… Putiikin osoite on Biblioteksgatan 3. Armanin vanha liike Biblioteksgatanin ja muistaakseni Mäster Samuelsgatanin kulmassa. :)