Carin Wester sample sale

maanantai 23. toukokuun 2011

Viime yönä kotiuduttiin (ihan liian pian) ihanalta Lontoon reissulta. Pitkäksi venytetty viikonloppukin tuntui tosi lyhyeltä ajalta. Mutta toisaalta – aika paljon ehdittiin kuitenkin tehdä kaikenlaista ja shoppailtiinkin sen verran lahjakkaasti, että bf:n oli pakko käydä sunnuntaina hakemassa kaupasta yksi matkalaukku lisää…Ha ha!!

Nyt olen totaalisen kuitti. Neljän tunnin yöunet eivät paljoa reipastuttaneet ennen täyttä työpäivää. Käytiin tuossa äsken vielä Karkin ja Peetun kanssa reippaan tunnin power walkilla. Shoppailu-/lounas-/nähtävyyskooste Lontoosta on kyllä jo työn alla. Ja kuvaan varmaan ostoksenikin… viimeistään päivänasujen yhteydessä ainakin.

Tänään haluan kuitenkin vinkata Carin Westerin sample salesta kaikille niille, jotka ovat nyt tämän viikon lopulla Tukholmassa.

Carin Wester sample sale

Paikka: torstai 26.5. & perjantai 26.5. klo 7.00 – 19.00, lauantai 28.5. klo 10.00 – 16.00

Osoite: Krukmakargatan 29, lähin t-bana Mariatorget / Zinkensdamm


4 Responses to “Carin Wester sample sale”

 1. Avatar maaret sanoo:

  Hei koska kerkiät päivittämään Lontoo juttusi.Olen itse menossa viikon päästä ja olis kiva lukea jotain vinkkejä ennen sitä :))
  Kiitos!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Maaret, Lontoo-juttu tulee huomenna! Olen ollut vähän blääh-kunnossa (=flunssassa), enkä halunnut tehdä mitään pelkkää ”tässä kivoja kuvia Lontoosta” -postausta ilman infoa ja kunnon linkkejä…

 2. Avatar maaret sanoo:

  Ok kiitos :))
  Paranemisia!