Päivän Peetu

perjantai 27. toukokuu 2011

Luvattu Lontoo-postaus on tulossa… Matkan jälkeen iski ikävä flussa, joka vei jaksut vähän kaikesta. Sitkeästi olin sitä mieltä, että sinnikäs aivastelu johtui pölystä etc. mutta nyt on tunnustettava, että kyllähän se joku harmistuttava vilustuminen oli… No, huomiseksi yritän saada jutun valmiiksi. En halunnut laittaa blogiin vain kasaa kuvia ilman linkkejä ja selostuksia. Eniten haluan itsekin lukea sellaisia juttuja, joista saa vähän tarkempia ideoita – mihin kannattaa mennä ja missä käydä, kun aikaa matkoilla on käytettävissä vain rajallisesti.

Tänään Tukholmassa on ollut tyypillinen kevät. Välillä aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja ilma on ihanan kesäisen lämmin. Sitten yhtäkkiä taivas vetää pilveen, kylmä tuuli puhaltaa ja sadekuuro piiskaa niskaan. Ei tosiaankaan mikään helppo keli pukeutumisen kannalta. Peetu ratkaisi asian käärityillä farkuilla ja vyötäröltä solmulle sitaissulla ’50 -henkisellä paidalla. Mokkaiset sandaalitkin pärjäävät, kun pohjaa on riittävästi ylittämään pikkulätäköt.

Peetu 270520116 Peetu 270520115 Peetu 270520114 Peetu 270520113 Peetu 270520112 Peetu 270520111

  • paita (Karkin), H&M
  • farkut, Cheap Monday
  • sandaalit, TopShop
  • vyö, H&M
  • kello, Zadig & Voltaire


Kirjoittanut Minttu KLO 22:06 Kommentit pois päältä artikkelissa Päivän Peetu

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.