Amsterdamiin!!

perjantai 10. kesäkuun 2011

Kiitos kaikista ihanista vinkeistä, joita olen saanut reissua varten! Vielä, jos jollakulla olisi kertoa osoitteita kivoihin 2nd hand tai vintage -puoteihin otan vinkit vastaan suurella ilolla!

Heiippa!! Minä lähden nyt AMSTERDAMIIN!!


4 Responses to “Amsterdamiin!!”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Moi, tosi kiva ja monipuolinen vintage-kauppa Episode löytyy kahdestakin osoitteesta Amsterdamista: Berenstraat 1 1016 GG ja Waterlooplein 1 1011 NV. Nettisivut on olemassa (ja nähtävästi verkkokauppakin!), löytyvät osoitteesta http://www.episode.eu/index.jsp?USMID=49

  Kaupassa myydään siis käytettyjä vaatteita, mutta siellä on myös myynnissä itse tuunattuja vaatteita, kannattaa käydä kattomassa! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Maija, kiitos vinkistä! Käytiin penkomassa Episode (Berenstraatin) läpi. Tosiaankin monipuolinen putiikki ja tuunatut vaatteet mun mielestä oikein onnistuneita. No ehkei sellaiset college-paidasta tehdyt hameet, mutta esim nahkavaatteita oli paljon erilaisia kivoja.

 2. Avatar Aino sanoo:

  Vähän syrjässä keskustasta, keskellä aika karua teollisuusaluetta Papeverweg 46-48:ssa on paikallisten stylistien vakipaikka eli Neef Louis. Pari valtavaa hallia täynnä vintage-huonekaluja ja muuta sisustussälää, ei kuitenkaan vaatteita: http://www.neeflouis.nl/. Tavaran määrä on huikea, laatu hyvä ja hinta kohtuullisen rajoissa..

  • Minttu Minttu sanoo:

   Aino, tuonne ei nyt tällä reissulla ehditty, mutta vinkki on korvan takana odottamassa seuraavaa matkaa! Kiitos!! :)