Aussie-arvonta

maanantai 20. kesäkuu 2011

Olen tykännyt ihan hillittömästi Aussien tuotteista heti siitä lähtien, kun pari vuotta sitten testasin juuri täkäläisille markkinoille lanseerattuja shampoita ja hoitoaineita. Varsinkin 3 minuutin Miracle-hoitoaineet ovat tehneet todella ihmeitä blondiraidoitettuun luonnonkiharaiseen kuontalooni. Otin siis riemuiten vastaan tarjouksen saada tilaisuuden testata Aussien uusia kaksitehoisia muotoilutuotteita.

Testipaketin sisältö:

Aussie Dual Personality Hi-Hold + Hi-Shine Spray -hiuslakka sisältää merileväuutetta, joka hoitaa hiuksia. Samalla luvataan pitkää kestoa ja kiiltoa tyvestä latvaan.

Aussie Dual Personality Volume + Conditioning Mousse -muotovaahto nostetta ja ryhtiä kampaukselle antava hyväntuoksuinen vaahto sisältää villikirsikkapuun kuorta.

Olen Todella Laiska laittamaan hiuksiani… ”Pese ja pidä” on lähinnä laittautumisfilosofiani, pari kertaa vuodessa yritän muistaa harjata koko komeuden. Muussa tapauksessa luomurastat uhkaavat pitää huolta kampausongelmista. Hiusten raidoittamisen jälkeen on tosin ollut täysin välttämätöntä tutustua hoitaviin ja kuivuutta lieventäviin muotoilutuotteisiin. Aussien uudet kaksitehoiset tuotteet sopivat laiskurityyliini täydellisesti. Hoitoa ja tukea samassa paketissa – ihan täydellistä. Ja kyllähän vähän vähemmänkin laiskat varmaan arvostavat helppoutta. Etenkin näin kesällä. :)

Mousse tuoksuu raikkaalle ja aika miedolle. Tärkeä ominaisuus, kun puhutaan Mintun käyttöön päätyvistä tuotteista. Vaahto tuntuu aika kostealta ja se on ehdottomasti parhaimmillaan pyyhekuiviin hiuksiin levitettynä. Hiukset eivät jää tahmaisiksi, vaan olo on ilmava ja hiukset tuntuvat yllättävänkin pehmeiltä. Volyymia tulee ihan kohtuullisesti etenkin, kun poikkuksellisesti föönaan hiukseni kuivaksi. Hiusten kuivuessa vapaasti tuote lähinnä tukee ja tuo kimmoisuutta.

Hiuslakaksi yllättävän hyvän tuoksuinen Aussie on juuri sopivan tukeva ja joustava pitkiä hiuksia ajatellen. Otsahiusten kurissa pitämiseen kaipailen ehkä pikkuisen jämäkämpää kamaa, mutta muuten olen tähän tosi tyytyväinen. Kiiltoakin tulee ihan sopivasti – ja täysin ilman pelkkien kiiltosuihkeiden aiheuttamaa öljyistä tuntemusta.

Noin suunnilleen tältä tämä näyttää nyt ja fiilis on ihan mahtava!

Mahtavaa on myös se, että saan arpoa blogin lukijoiden kesken peräti VIISI samat kaksi Aussien tuotetta sisältävää pakettia!!

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta maanantaihin 27.6. mennessä. Kommentteja voi jättää puoleen yöhön asti ja tiistaina 28.6. julkistan voittajat.

Nyt on siis erinomainen tilaisuus saada ihanat tuotteet kesäkutreille – ei muuta kuin kommenttia kehiin vain!!


263 Responses to “Aussie-arvonta”

 1. Mitja sanoo:

  En ole kokeillut mutta kiinnostus heräsi, joten mukana ollaan.

 2. Marika sanoo:

  Hyvältä kuulostaa..mukana siis ehdottomasti :-)

 3. Nugget sanoo:

  Tulipa hienot hiukset. Kiinnostus heräsi.

 4. -jenna sanoo:

  osallistun :)

 5. annna sanoo:

  Voi kun olisi kiva saada nuo! :)

 6. Sateenkaari sanoo:

  Olen kauan jo miettinyt, että pitäisi kokeilla tuota sarjaa. Välillä tuntuu, että tukka on täysin mahdoton eikä nuo perinteiset tuotteeni siihen auta… :) pakko siis osallistua arvontaan!

 7. Chilipähkinä sanoo:

  uteliaisuus heräsi sarjaa kohtaan,osallistun :)!

 8. Tutka sanoo:

  Olisipa kiva kokeilla Aussie-tuotteita :)

 9. Josmeralda sanoo:

  Olen onnistunut muuttamaan ulkomuotoani 30 kg verran ja nyt on vuorossa hiusten tyylin muutos… Kulahtanut (oikeasti) blondi on nyt aikas pirtsakka brunette! Mutta vielä kun tämän pörröisen hiuslaadun saisi kuriin…. =).

 10. Irene sanoo:

  Nää Aussiejutut on kyllä ihania, harmi vaan että niitä myydään tosi rajallisesti ja itse joudun ainakin aina raahautumaan Helsinkiin näitä hakemaan.

 11. jarmo sanoo:

  mukaan myös

 12. JanneM sanoo:

  Onkohan tämä arvonta auki myös pitkätukkaisille miehille? :) No, toivotaan että on, ja osallistutaan mukaan vaan. Ihan mielenkiinnolla mietin että minkähän tuoksuista tuo lakka on, jos on hiuslakaksi sinun sanojesi mukaan yllättävän hyvän tuoksuista. Kieltämättä keskiverto hiuslakka käryää aika myrkyltä, heh.