Coca Cola Light <3 Karl Lagerfeld

torstai 23. kesäkuu 2011

… tai ehkä oikeastaan olisi pitänyt laittaa otsikoksi Karl Lagerfeld <3 Diet Coke. Legendaarinen Karl Lagerfeld on suunnitellut kolme erilaista limited  edition kuosia Cokis-pulloille. Design pullot eivät ole myynnissä ollenkaan. Toisaalta ihan hyvä, säästyypähän pohtimasta sitä ankaraa ongelmaa, että voiko pulloja tyhjentää kitusiinsa vai ei. Keisarilla itsellään ei taida olla moisia ongelmia, koska omien sanojensa mukaan: everybody knows, I drink Diet Coke day and night.

Yhteistyöllä on oma sivusto, joka löytyy täältä: Karl Lagerfeld for Coca Cola Light.  Suosittelen ainakin kaikkia Karl Lagerfeld -faneja tsekkaamaan ”kulissien takana” -videon – ihan mieletöntä, miten mr Lagerfeld voi olla niin tajuttoman coool.. :)

Samalla sivustolla on käynnissä kisa, jossa on mahdollisuus voittaa Karl Lagerfeldin laitti kokikselle suunnittelemia asusteita. Olen pelannut ihan simona periaatteessa aika simppelin oloista palapelipeliä. Haluaisin niin hillittömästi saada edes jonkun asusteista itselleni (no, okei, mieluiten ehkä tuon paidan kuitenkin…)! Olen onnistunut parantamaan aikaani vähän alle kahdesta minuutista 52 sekuntiin erittäin ankaralla harjoittelulla. Valjastin palkintojahtiin myös suhteellisen myötämielisen bf:n. Sinnikkään nakuttamisen jälkeen paras tulos hänellä on huikeat 34 sekuntia. Valitettavasti kummallakaan tuloksella ei ole vielä mitään asiaa voittolistoille… Jos joku keksii, miten näihin alle 20 sekunnin tuloksiin oikein pääsee, saa kyllä pistää vinkkiä tännekin päin! :))


2 Responses to “Coca Cola Light <3 Karl Lagerfeld”

  1. Maija sanoo:

    Suomesta näitä ei varmaan saa ostettua, mutta Pääsiäisen aikaan Pariisin Monoprix-kaupoissa myytiin pulloja kaikkia kolmea kuosia! :) Taitaapi siis vaihdella maakohtaisesti…
    Nyt suunnistan katsomaan videon!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Maija, toivottavasti tykkäsit kanssa videosta – mun mielestäni se on ihan mahtava, vaikka onkin tietty kampanjan ehdoilla tehty. Olisipa hauskaa, jos noita tulisi myyntiin tännekin. Muuten en niin ”keräilykamasta” piittaa, mutta Karl Lagerfeld -fanina asia on vähän toinen. :)