Summer Tour

sunnuntai 26. kesäkuu 2011

Tukholma -> Helsinki -> Tampere -> Saarikylät -> Tampere -> Visuvesi -> Tampere -> Helsinki -> Tukholma.

Minttu ja bf on heittänyt pienen Suomi-turneen kesäloman kunniaksi. Viimeiset etapit on vielä edessä. Ihan kohtsillään hypätään junaan ja lähdetään kohti Helsinkiä (kuka muu on menossa katsoon FOO FIGHTERSIA??? Jeee!!).

Matkustelu on mukavaa – ja nyt tämä viimeisin reissu on ollut myös teknisesti harvinaisen kivuton. Sain testattavakseni Samsoniten Cubelite-matkalaukun.

Laukku on ihan tajuttoman kevyt ja joka suuntaan likkuvat pyörät toimivat kuin unelma. Ihan ehdottomia ominaisuuksia etenkin tällaisella reissulla, jossa matkustetaan paikasta toiseen vähän väliä. Nyt olisi tarkoitus testata myös laukun kestävyys. Ihan uudenlaisen materiaalin ansiosta sen pitäisi olla huomattavasti kestävämpi kuin perinteiset kovat matkalaukut. Suhtaudun hiukan skeptisesti tuohon, sillä tähän mennessä matkalaukkujeni keskimääräinen elinikä on ollut noin vuosi – hinnasta, valmistajasta ja materiaalista riippumatta.

Raporttia seuraa, kunhan saadaan Samsonitelle vähän lentomaileja taakse..


4 Responses to “Summer Tour”

 1. MouMou sanoo:

  Mun pitäis hankkia tuollainen lentolaukun kokoisena, että mahtuisi koneeseen. Ihana!:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Moksu, tuo on kyllä ihan loistavan tuntuinen laukku! Itse en juuri jaksa käsimatkatavaramatkalaukkujen kanssa pelleillä ja siksi tuo isompi on just hyvä. Mahtuupahan mukaan toisetkin korkkarit… ;D

 2. Irene sanoo:

  Hei näinkin sinut Kalasatamassa! Toivottavasti nautit keikasta, Foo Fighters veti uskomattoman hyvän keikan, eikä unohdeta loistaa lämppäriäkääm, Biffy Clyroa !

  • Minttu Minttu sanoo:

   Irene, hih – olisit tullut moikkaamaan!! Mutta oli kyllä mahtava keikka ja ihan hillittömän hyvä fiilis selkeästi myös bändillä – ja se jos mikä tarttuu! :)