Mintun kesäloma Suomessa

tiistai 28. kesäkuu 2011

Mistä on Mintun kesäloma tehty?

Ystävistä, kikatuksesta, auringonpaisteesta, kajakki-retkistä, aamukahveista torilla, saunomisesta, kutkuttavista korviksista, pikkutunneille venyvistä keskusteluista, musiikista, rillauksesta (sateessa :)), autoilusta, ylisuurista jätskiannoksista, uintiretkistä aamu-usvassa, mansikoista, dekkareista riippumatossa, hiekasta varpaiden välissä, pehmeistä pusuista, hattarapilvistä, kärpäsestä pöhkööntyvästä kissasta, parvekkeella kypsyvistä tomaateista ja kalenterista, joka antaa tilaa unelmille…

I’m a lucky girl!!

Päivän soundtrack:


6 Responses to “Mintun kesäloma Suomessa”

 1. Noora sanoo:

  Olispa niin siistiä päästä lipumaan kajakilla jonnekin jorpakkoon. Pitääkin ottaa puheeksi isännälle, jos sekin innostuis ja pääsis kokeilemaan. :>

  • Minttu Minttu sanoo:

   Noora, melonta on ihan mahtavaa hommaa! Ihan kevyestikin melomalla pääsee jo hyvään vauhtiin – ja lähes äänettömästi. Kajakilla on niin lähellä vettä, että melkein tuntuu kuin olisi uimassa. Paitsi ettei kastu ja eteneminen sujuu vaivattomammin… Ihanaa!

 2. aha sanoo:

  Oi kuulostaa NIIN ihanalta…Aurinkoisia lomapäiviä Minttu!

 3. Minttu Minttu sanoo:

  Aha, voi kiitos! Ihania ja aurinkoisia lomapäiviä myös sulle!! :)

 4. slimmi sanoo:

  Hihii, samaisella keikalla olleena voinen sanoa että FF kuului ehdottomasti kesän parhaisiin kokemuksiin <3 taisinkin nähdä sinut vilaukselta metrossa keikan päätyttyä :) hyvää kesän jatkoa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Slimmi, oli kyllä ihan mielettömän mahtava keikka!! Tungos metrossa ei sit ollut ihan niiiin kivaa… ;D Oikein mukavaa kesän jatkoa sullekin!