Pikkuinen uutuus

lauantai 09. heinäkuu 2011

Tässä taannoin ehtikin jo vilahtaa yhdessä päivän asu -kuvassa Lontoosta löytynyt pikkuinen konjakinruskea laukku. Ehkä ihanin pikkulaukkulöytö evö! Rrrrakastan nahkan lämpimän pehmoista sävyä, kätevää kokoa, patinoitunutta ketjuolkahihnaa ja söpöjä sydämenmuotoisia vetskarin vetimiä.

Laukkuihanuus löytyi taannoiselta Lontoon reissulta. TopShopin Oxford Streetillä sijaitsevassa myymälässä on katutasossa pieni Etui-niminen shop-in-shop, jossa myydään pelkästään käsin tehtyjä vintage-henkisiä laukkuja. Ymmärsin niin, että laukkujen nahka on ”vintagea” eli tässä tapauksessa siis uusiokäytettyä, mutta laukut sinänsä ovat uusia. Malleja ei ole kovin montaa, pääasiassa erilaisia kirjekuori- ja clutch -tyyppisiä virityksiä, mutta värejä ja erilaisia nahkoja sitäkin enemmän.

Oli ihan käsittämättömän vaikea päättää haluaisinko shokkipinkin nupukkinahkaisen, pehmeän turkoosin ”strutsi-nyppyisen”, vaalean beigen pintanahkaisen vai kenties syvän violetin kiiltonahkaisen version.  Kokoja oli tarjolla pikkuisesta kukkarosta aina aa-nelosen nielevään kirjekuorilaukkuun asti. Kaikille väri- ja muotovaihtoehdoille keksin heti ziljoona käyttötarkoitusta ja asuyhdistelmää. Päädyin kuitenkin krokokuvioituun konjakinväriseen pikkulaukkuun, johon iskin silmäni ihan ensimmäisenä. Enkä ole katunut hetkeäkään!


4 Responses to “Pikkuinen uutuus”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Ihana! Hinta?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Laura, laukku maksoi noin 40 puntaa – eli siksikään niitä ei tullut haalittua mukaan pilvin pimein, vaikka mieli tekikin… :)

 2. Avatar Lauraleena sanoo:

  Moi! Ei liity aiheeseen millään tavalla, mutta jos joku ystävällinen sielu haluaisi auttaa mua täällä kommenttiboksissa :) Olen siis tulossa Tukholmaan ja en välttämättä haluaisi käyttää rajallista aikaani h&m:llä kun se tosiaan löytyy täältä Suomestakin, mutta haluaisin silti tsekata erityisesti Trend-malliston. Eli mikä kaikista niistä keskustan miljoonista liikkeistä on se mistä saa juurikin kyseistä mallistoa? :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Lauraleena, Trend-mallistoa löytyy keskustasta ainakin Hamngatanin myymälästä (NK:n vieressä) ja Drottningatanilta siitä putiikista, jonka yläkerrassa on HM Home (ensimmäinen kadunkulma oikealla, kun lähdet kävelemään Åhlénsilta Drottningatania pohjoiseen päin). Noissa kahdessa on mun mielestäni parhaat valikoimat Trendiä. Kivaa Tukholman reissua sulle!! :)