Korttelibileet

lauantai 20. elokuu 2011

On aina kivaa, kun kaupungilla tapahtuu. Eilen järkättiin jo ties monennenko kerran Grolsch Block Party, riippumaton (toki kaljamerkin sponsoroima…), kaikille avoin, ilmainen kaupunkifestari Söderissä, SoFon kortteleissa. Aivan mahtava tapahtuma, johon myös useimmat alueen putiikit osallistuvat. ”Virallisen” ohejlman lisäksi on siis paljon muuta häppeningiä tarjolla, tuntemattomampia musiikkisuuruuksia soittamassa putiikin nurkassa, catwalk-näytöksiä kauppojen näyteikkunoilla ja kaikenlaista kivaa.

Ainoa ongelma on, että olisi kauhean mukavaa, jos olisi edes jonkinmoisen inhimillinen sää. Eiliseksi oli luvattu sadetta koko päiväksi, mutta vielä alkuiltapäivästä aurinko paistoi täysillä. Toiveet olivat korkealla, että ennustajaeuk… eikun meteorologit olisivat olleet jälleen kerran väärässä. Mutta ei. About puoli viiden aikaan alkoi pikkuisen sadella ja hetken kuluttua vettä tuli kuin… aisaa – ja just sillä fiiliksellä, että siitä ei tule loppua ikänä.

Minttu oli nynny ja pehmo ja päätti jäädä kotiin sohvan nurkkaan just jännään vaiheeseen edenneen pokkarinsa kanssa. Peetu sen sijaan päätti uhmata Esteriä ja lähti Lizzien ja Dunin kanssa (ilman sateenvarjoja..) kohti Söderin korttelibileitä.

Fjortiksien ensimmäinen kohde oli kaikkien suosikkiputiikki Beyond Retro. Tarjolla oli hyvää musaa, nastoja vaatelöytöjä ja sponsoribisseä. Erityisesti Dunin löytämä Army-jakku on ihan timantti!

Saattaa olla, että ihan pikkuisen satoi… Lizzie ja Dun Beyond Retron ulkopuolella.

Sisällä oli kuitenkin lämmintä ja mukavaa…

Hmmm… Valkoinen pitsi on ehkä kuitenkin niin summer 2011…

Metallivihreälle liiville löytyy takuuvarmasti enemmän käyttöä tulevana sesonkina!

Peetu ja Dun

Dunin army-jakku on vaan niiin hieno!

Peetu sen sijaan jätti army-suikan ihan suosiolla muiden löydettäväksi.

Livemusaa ja shoppailua – mikäs sen mukavampaa…


Kirjoittanut Minttu KLO 23:02 Kommentit pois päältä artikkelissa Korttelibileet

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.