Chanel White Satin

keskiviikko 24. elokuu 2011

Vielä muutama päivä kesälomaa jäljellä – ihanaa! Ihan kuin vain sen kunniaksi Tukholmassa on ollut tänään upeat bikinikelit ja aurinko paistaa edelleen (lähes) pilvettömältä siniseltä taivaalta. Nyt pitäisi keksiä, mitä sitä pakkaisi mukaan huomenna alkavalle viikonloppureissulle Suomeen, Turkuun tällä kertaa. Haloo turkulaiset – paistaako sielläkin aurinko??

Viimeisin kynsilakkarakkaus on Chanelin White Satin. Juu, tiedän kyllä, että metallinhohtavat savuiset värit olisivat nyt kuumintahottia, mutta kun on klassikkofiilis, niin sitten on. Kuvassa sävy näyttää lähes tavalliselta värittömältä kynsilakalta, mutta livenä maitomaisen vaalea, läpikuultava sävy antaa ihanasti hillityn intensiivisen pinnan kynsille. Erityisesti tykkään siitä, miten vaaleat kynnenkärjet näyttävät lakkauksen jälkeen hohtavan valkoisilta. Ihan kuin olisi hankkinut klassisen ranskalaisen manikyyrin – vaikkei olekaan!

Ja sitten vielä päivän soundtrack. Melkein meinasi unohtua… :)


2 Responses to “Chanel White Satin”

  1. Avatar Ninnis sanoo:

    Hei tätä täytyy päästä kokeilemaan, näyttää tosi lupaavalta kuvissa. Juuri sellainen kepeä ranskalainen manikyyri-fiilis, olematta kuitenkaan liian ”puunattu”. Luonnollisen näköinen. Kiitos vinkistä!

    <3Ninnis

  2. Minttu Minttu sanoo:

    Ninnis, kannattaa tosiaan kokeilla! Itse en tykkää yhtään sellaisista teennäisistä geeli-kynsimäisistä manikyyreistä, mutta tuon lakan kanssa lopputulos on sopivan huoliteltu, mutta kuitenkin luonnollinen.