Terkui Turuust!

perjantai 26. elokuu 2011

Aika hassua kun hotellissa ei ole langatonta verkkoa. Pitää istuksia ihan ryhdikkäänä työpöydän ääressä nettipiuhan päässä. Normaali sängyllä loikoilu ompun kanssa ei onnistu ollenkaan…

Toistaiseksi ainakin on ollut ihan mahtava loma täällä Turuus! Eilen kävin kuuntelemassa Karita Mattilaa Linnan pihalla ja täytyy kyllä sanoa, että hämmästelin ihan itsekin, miten olin iho kananlihalla ja tippa linssissä paikoitellen. Vaikken tosiaankaan ole mikään oopperan tuntija. Mahtava lauluääni ja tulkinta menee näköjään himaan juntimmallekin.

Tänään olen vaellellut pitkin Aurajoen rantoja ja ihmetellyt isoja ja vähän pienempiäkin venhosia.

Laivat ovat ihanan vaikuttavia ja kiehtovan romanttisia. Ainoa miinuspuoli, että samalla iski ihan tolkuton hinku tyylikkäisiin merihenkisiin vetimiin. Raitaneuleita löytyy onneksi omasta takaa melkein joka lähtöön – eikä kultanappisten takkienkaan löytäminen pitäisi olla sen suurempi ongelma. Mutta jostain mielen sopukoista kaivautui esiin muistikuva Täydellisestä Sailor Jakusta…

Eli tämä on etsintäkuulutus!! A.P.C.:llä oli valikoimissaan muitaakseni syksyllä 2008 kuvan sailor-jakku. Nyt olisi ihanihan pakko saada sellainen. Mikäli siis omistat – tai tunnet/tiedät/olet kuullut jostakusta joka omistaa – kyseisen jakkuihanuuden, voisin erittäin mielelläni adoptoida sen hyvään ja rakastavaan kotiin! Koko saisi mieluiten olla 38 ja kunto suht hyvä, mutta kaikki muutkin vaihtoehdot huomioidaan.


6 Responses to “Terkui Turuust!”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  näin sut tänään kaupungilla ja olin aivan ihmeissäni mitä teet turussa ;) en edes eka tajunnut kuka olet, vasta hetken päästä välähti! pidä kivaa täällä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Anonymous, oli kyllä ihan mahtava Turun reissu! Tosi hienot ilmat ja muutenkin mukavaa. Olisit tullut moikkaamaan… :)

 2. Avatar inke sanoo:

  Mulla on tuo kyseinen takki, lucky me! Onnistuin käytettynä moisen saamaan viime keväänä – odottelen tässä innolla viilentyviä kelejä että pääsisin sitä taas käyttämään.

  Muutaman vinkin annan takin mitoituksesta, jos innostut vaikka käytettynä netistä ostamaan…
  – On kyllä niin paksu, että on ehdottomasti ulkotakki, ei sisäkäyttöön soveltuva jakku.
  – Takki on vuoritettu paksuhkolla flanellilla. Jos joku mua muutoin niin täydellisessä takissa hieman ärsyttää, niin se, että ovat päättäneet vuorata hihatkin tuolla täysin liukumattomalla flanellilla. Ilmeisesti Ranskassa ei tule tilanteita, joissa pitäisi pukea takki villatakin päälle… Kivasti luistaa, NOT :) Hieman haastavaa, ei kuitenkaan mahdotonta.
  – Takin mitoitus on mielestäni pienempi kuin muiden omistamieni A.P.C.:n vaatteiden. Mulla on takista koko 38 ja se on kuitenkin ihan samankokoinen kuin kaikki muut A.P.C.:n takkini ja vaatteeni, jotka ovat kokoa S tai 36. Mitoitus on siis A.P.C.:llä kuitenkin aika reilu noin ylipäätään, eiväthän ne koskaan mitään järin tyköistuvia ole malliltaan.

  Onnea metsästykseen, se on kyllä ihana!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Inke, Ok, kiitti tosi paljon tiedoista! Mulle yleensä sopii hyvin A.P.C:n 38 – eli seilorista voisi 40 olla parempi. Olin kyllä kuvitellut, että se on enemmän jakku kuin takki, mutta kaikki käy – ja hyvää ”välikausitakkia” ei vaatekaapistani kyllä vielä löydykään..

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Kiva takki, en ihmettele että etsit. Pyydän kurkkaamaan Muotisalonkiin,jossa jaoin blogillesi tunnustusta: http://www.muotisalonki.com/2011/08/sunshine-award-2011-tunnustus.html