Suojapussukka MacBook Prolle

lauantai 10. syyskuun 2011

En taida olla ainokainen, joka inhoaa syvästi mustia, käytännöllisiä ja ah-niin insinöörinhajuisia tietokonelaukkuja. Yleensä kanniskelen tietokonettani suruttomasti tavallisessa kangaskassissa. Tässä yhtenä päivänä olalla heiluva kassi kopahti sen verran tuntuvasti tunnelbanan spärriin (no sanokaa nyt, mikä sen jutskan nimi on suomeksi? Siis sen portin, jolle näytetään matkakorttia, että päästään junaan??), että ehdin jo pelätä vähintään näytön menneen säpäleiksi. Selvisin onneksi pelkällä säikähdyksellä ja kone toimii edelleen kuin unelma. Sen verran päätin kuitenkin viisastua, että tietokoneen pehmustettu suojapussukka nousi salamana ostoslistani ykköseksi.

Haluaisin kivan, tyylikkään ja ei-insinöörimäisen sleeven. Tsekkailin niin Marimekon kuin Marc by Marc Jacobsinkin valikoimat. Mutta voi kurjuus – kumpikaan ei valmista 17″ MacBook Prolle sopivia pussukoita!!

Googlella löysin muutaman verkkokaupan, joilla oli valikoimissa myös 17″ sleevet. Esim. Humac People Shopin valikoimissa on pari mukavan iloisenpunaista vaihtoehtoa…

Muttamutta… väristä huolimatta näissäkin lukee piilokirjaimilla insinööri. Eikö vain? Vai onko se vain mun korvien välissä?

Koska en ole kattavista goooglailuistani huolimatta löytänyt mitään kivempaa tai persoonallisempaa, olisin überiloinen kaikista vinkeistä, jotka johtaisivat oikeille jäljille. Ongelmana tuntuu olevan juuri tuo 17″ koko – 13″ ja 15″ näytölle on vaikka mitä hienouksia tarjolla. Eli, jos tiedät jonkun paikan, mistä voisi tsekkailla, laita ihmeessä vinkkiä tänne!!

Problemz – I haz dem!


13 Responses to “Suojapussukka MacBook Prolle”

  • Minttu Minttu sanoo:

   Randek, joo, tosi kivoja vaihtoehtoja! Ei olisi kyllä tullut mieleenikään tsekata Amazonista – eli kiitti vinkistä! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Aurora, THX! Voipi olla, että on pakko tehdä tilaus Shopbopiin. Ilmeisesti Suomeen tilaukset onnistuu ihan hyvin? Ruotsalaiset tulliviranomaiset on tosi niuhoja (terveisin ex-verrkokauppayrittäjä…), mutta pienten tilausten tekeminen Suomeen on käsittääkseni aika vaivatonta. Onneksi voi käyttää bf:n suomalaista kotiosoitetta hyväksi! :)

   • Avatar Aurora P sanoo:

    Joo, pitäisi onnistua ihan yhtä hyvin Ruotsiinkin, kun on noin edullinen tilaus :) Just laitoin itse tilauksen Shopbop:iin, en ainakaan kuvittele joutuvani maksamaan mitään tulleja tai muuta. About sadan euron ylittävät jäävät täälläkin aina syyniin :P

 1. Avatar Julia sanoo:

  Ordning & Reda valmistaa 17″ suojia! http://www.ordning-reda.com/pages/index.asp?dom=1037&rub=2428&vFamID=2501&vProdID=OR9736
  Ja shoppi löytyy akateemisesta kirjakaupasta :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Julia, no ihan totta!! Ja täällä meilläpäin Ordning&Reda on jokatoisessa kulmassa keskustassa. Harvoin niilläkään tosin myymälässä on 17″ pussukoita… Pitää varmaan oikein kysyä. :)

 2. Avatar Ancka sanoo:

  Mulla oli sama ongelma vähän aikaa sitten kun koitin metsästää poikaystävälle lahjaksi tyylikästä nahkaista sleevea 11 tuuman MacBook Airille… Ja pelastus löytyi Etsystä. Lukemattomia malleja (no, kaikki ei tietysti huippuja), käsin tehtyjä, ja moniin olisi vielä saanut nimikirjaimet tai jonkun muun tekstin lisättyä. Luulisi että toimisi myös 17 tuumaisille?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ancka, nahkainen laptop sleeve olisi kyllä tosi hieno! Nimikirjaimista en niin välitä, mutta nahka on aina jees. :)

 3. Avatar A. sanoo:

  http://barrysfarm.net/

  Ah niin hauskoja ja kivoja mutta myös hyvin pehmustettuja! Itselläni ollut puolisen vuotta tuo musta smokki 13″ macbook prolle ja rakastan sitä, ainoa miinus on että lähes joka kerta kun se on jossain mukana, saa ihmisille jaella tuon nettikaupan yhteystietoja :D ja parhaintahan tuossa on se että kaikki suojukset tehdään juuri sinun koneesi mitoilla! Tilausta tehdessä annat tiedot koneesi valmistajasta, mallista ja koosta ja sitten postiluukkuusi tipahtaa täydellisen ihana suojus(:

  • Minttu Minttu sanoo:

   A. tosi mahtavan ihania kuoseja! Mun tyyliin vois sopia c-kasetti -sleeve. Oltaisiin laptop-suojan kanssa samaa genreä… Haha!!

 4. Avatar Elina sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa tutkia http://www.etsy.com-sivuston valikoimaa! :) Sivustolla on siis yksityishenkilöiden pitämiä ”puoteja”, joissa on suureksi osaksi taideopiskelijoiden jne. käsintekemiä (mutta laadukkaita!) tuotteita. Oman macbook proni suojapussukkani tilasin juurikin sieltä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Elina, aivan uskomaton määrä hienoja tietokonepussukoita tuolla! En ole ikinä tilannut Etsyn kautta mitään, mutta ilmeisesti se on ihan yhtä turvallista kuin mikä tahansa verkkokauppa…