Sunnuntaikävelyllä Söderissä

torstai 15. syyskuun 2011

Nyt jo toista päivää täällä riehuu joku mahoton myrsky, mutta vielä viime viikonloppuna oli tosi vaikea uskoa, että ollaan jo syyskuun puolivälissä. Niin kesäisen lämmintä ja aurinkoista oli!

Bf räpsi kuvia koko päivän mittaiseksi venähtäneeltä promenadilta.

Hammarby Sjöstadista kanaalin yli Söderiin liikennöivä lautta on saanut uuden pysäkin. Ihan just melkein meidän kotioven ulkopuolelta – nice!!

Broöppning

Jotenkin sitä ei vaan voi uskoa, että syyskuussa voi vielä olla niin lämmintä. Sukkahousut olivat aivan liikaa ja takkikin päällä vain lähinnä siksi, kun en jaksanut raahata sitä koko ajan kainalossa. Tässä Nytorgetin kulmilla.

Mekko on Peetun Forever21:sta tilaama ihanuus. Sain lainata sitä, kun kerroin, että nyt olisi pakko saada jotain, mikä rimmaa kypsien pihlajanmarjojen kanssa.

Kahvitauko häämöttää… :)

”Mutta hei, onks tää mun mekko täältä takaa hyvin?? Oota hetki…”

Kuka on sanonut, että piknikillä pitää istua nurmikolla kosteuden ja kaiken maailman pikkuötököiden kiusaamana? Converset säästyy ruohonvihreiltä raidoilta, kun retkiviltti levitetään leppoisasti jalkakäytävälle. Eväskorikin pysyy paremmin pystyssä, eikä lähin kahvila ole muutamaa metriä kauempana, jos oma kaffetermos tyhjenee ennen aikojaan.

Skånegatan 19.23

 

Oli ihan pakko laittaa tähän loppuun vielä bonus-kuva iltakävelylenkiltä tästä meidän kotinurkilta. Tekisi melkein mieleni lähettää tämä jonnekin maailman älyvapaimmat varoituskyltit -saitille…

Siis oikeesti!? Heikkoa jäätä?!

On kyllä ihan hillittömän hyvä, että varoitettiin… En oikein tiedä parantaako vai pahentaako asiaa kyltin pienellä painettu lisäkaneetti: voimassa vain talvella.


Comments are closed.