MbMJ -sleeve

torstai 22. syyskuun 2011

Muutama päivä sitten kuuluttelin vinkkejä, mistä löytäisin kivan sleeven 17″ MacBook Prolle. Tusen, tusen tack kaikista ihaniin verkkokauppoihin johtaneista linkeistä. Pienen miettimisen jälkeen päädyin vaihtoehtoon, jonka olemassaolon puuttumista olin jo ehtinyt harmitella. Luulin nimittäin, että Marc by Marc Jacobs ei valmista ollenkaan suojia 17″ näytölle, mutta kiitos Auroran vinkin, sellainen löytyi Shopbop.comista.

Tänään kotona odotteli ihana yllätys! Bf taisi haluta oman suojapussukkansa takaisin (ja varmaan ihan pikkuisen myös ilahduttaa Minttua… ;D), sillä paketti humpsahti postista ilman, että olin edes sitä osannut odottaa. Ja toimitus oli kuulemma ihan älyttömän nopeaa – vain muutama päivä tilauksen tekemisestä.

Ja onhan se vaan niin hieno!! Sisältä kisunpehmeää karvamaista materiaalia ja päältä kolhuja vaimentavaa neopreniä.

Kyllä nyt kelpaa lähteä ulkoilemaan tietokone kainalossa! Tosin sitä kangaskassia kantovälineenä en taida hylätä vieläkään. :)


2 Responses to “MbMJ -sleeve”

  1. Avatar enmi sanoo:

    Toi on niin hieno, mulla on samanlainen!