Berliiniin!!

tiistai 27. syyskuun 2011

Lentoliput Berliiniin on nyt varattu! Jei!! Vajaan kolmen viikon päästä on tiedossa ihana city break bf:n kanssa. Vähänkö mahtavaa!!

Ohjelmassa on hyvän, Berliinissä asustelevan, ystävän  synttärikemut. Varsinaisesti mitään muita suunnitelmia ei ole. Pelkästään ihanassa kaupungissa hilluminen riittää. Paitsi että muurimuseossa voisi käydä. Jos vaikka tuo hippasen surreaslistinen ajanjakso lähialueella ja lähihistoriassa muuttuisi vähän konkreettisemmksi.

Edellisellä – sinänsä erinomaisen mukavalla – Berliinin reissulla ohjelma, ravintolat, yöpymiset etsetera oli mukavasti fiksattu järjestäjien puolesta. Yövyttiin muitten bloggareitten kanssa hauskassa Michelberger hotellissa ja syötiin hyvissä ravintoloissa..

 

Jotenkin tuntuu kuitenkin erityisen tyhmältä kulkea omia jalanjälkiään – vaikka ne olisi olleet kuinka hauskat. Tiedän, että ainakin puoli blogosfääriä ja varmasti muutakin kansakuntaa on käynyt lähiaikoina Berliinissä. Olisi tosi mahtavaa saada vähän hyviä vinkkejä, mistä löytyisi mukava, tunnelmallinen, ei-sikakallis, persoonallinen yöpymispaikka ja samat kriteerit täyttäviä ravintoloita, kahviloita, kortteleita…


4 Responses to “Berliiniin!!”

  1. Avatar Kaarina sanoo:

    Samoissa kemuissa nähdään :-)

  2. Avatar Rikard Häggander sanoo:

    Hi!

    The name’s Rikard and I work at Viking Lines PR agency. I wish to invite you to a press lunch provided that your’re home from your Berlin adventure. Please send me your email if you’re interested. Take care!