Täydellisesti istuvat farkut

torstai 29. syyskuun 2011

Sain muutama päivä sitten sähköpostiini vinkin putiikista, jonka tarjous tuntuu aivan liian hyvältä ollakseen totta! Eilen Helsingissä avatusta NOMO Jeans -liikkeestä voi hankkia itselleen mittatilaustyönä tehdyt farkut!!

Homman idea on se, että valitaan ensin halutut farkut tarjolla olevista malleista (kaikki perusmallit suorasta, bootcuttiin ja pilliin), sitten mieleisin farkkumateriaali (väri, vahvuus, pesu) ja halutunlaiset nippelit. Seuraavaksi vartalo skannataan ja valmiit farkut tupsahtavat postissa kotiin tai työpaikalle muutamassa viikossa.

Ja kun farkkujen hintakaan ei ole tähtitieteellinen, kaikki mallit ja materiaalit maksavat saman 136 euroa, tuntuu tosiaan, että vihdoinkin voi sanoa ikuiset hyvästit turhautuneille itku-potku-raivareille sovituskopissa.

Täydellisesti istuvat farkut ovat tähän asti tuntuneet ihan mahdottomalta utopialta. Voisiko tässä olla ratkaisu? Onko kukaan kokeillut palvelua jo?

Niin – ja kunnon blogiperinteen mukaisesti halua erityisesti korostaa, että kysymyksessä ei ole maksettu tai millään muullakaan tavalla sponsoroitu mainos. Olenpahan vain viettänyt ihan liian paljon aikaa sovittamalla farkkuja, joita en todellakaan halua pitää päälläni.


9 Responses to “Täydellisesti istuvat farkut”

 1. Avatar Kate sanoo:

  Mahtaako tämä olla sama firma, joka ei pystynyt toimittamaan tilattuja ja maksettuja farkkuja asiakkaille, koska Kiinassa tehdyt farkut olivat niin surkeita?
  Idea kyllä on hyvä.

 2. Avatar Nonni Niininen sanoo:

  Niin Kiinasta ja muualtakin saa hyvää tavaraa, jos on valmis maksamaan siitä. Jos haluaa melkein ilmaista heidänkin mittapuussaan se tietää hutilointia. Saadakseen hyvää ns. halpatuotemaista ei toki tarvitse maksaa Euroopan hintoja (vielä), mutta monestihan täältä ei haluttaisi maksaa sinnepäin lähes mitään.

  Nuo farkut kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!

 3. Avatar Piippa sanoo:

  Jaa, ihanko kaiken kokoisille? Vaiko kokoon 42 asti? Nää on aina niin utopiaa, jos olet vakiokokojen ulkopuolella. Just wondering..;)

 4. Avatar Murmeli sanoo:

  Niin, muistaakseni eivät tee tarpeeksi pieniä/kapeita farkkuja meikäkokoiselle immeiselle, enkä edes ole niitä hoikimmasta päästä.

 5. Avatar rapu sanoo:

  Mites sovitus? Tai siis mitäs jos sitten lopputulos ei vastaakaan toiveita/sovittua, se itseäni ainakin pelottaa noissa mittatilaustuotteissa.
  Ja just tuo kokopolitiikka. Leviksen curves and jotain on ainakin jutuista luettuna ollut pettymys, koska koot kai loppuvat aika pieniin.

 6. Avatar NOMO Jeans sanoo:

  Hei,

  Tässä hieman vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin

  @Kate: Kyllä, olemme sama firma, jolla oli loppukesästä toimitusvaikeuksia. Teimme valtavan jumpan meidän yhteistyökumppaneiden kanssa ja olemme saaneet homman nyt toimimaan. Ensimmäiset ennakkoon tilatut farkut on jo toimitettu ja loput toimitamme tämän kuun aikana. Viimeistään marraskuun ensimmäisellä viikolla.

  @Piippa & @Murmeli: Meidän kaavoituksemme perustuu seuraavaan valmisvaatteiden kokoskaalaan:
  Naiset: 32 – 50 (tuumakokoina 26 – 48)
  Miehet: 36 – 64 (tuumakokoina 28 – 64)

  @rapu: Mitat otetaan kehoskannerilla, jolla otetaan 50 mittaa alavartalosta. Luotamme siihen, että housut istuvat ja siksipä lupaamme 100 % tyytyväisyystakuun.

 7. Avatar Outi sanoo:

  Hei kaikki,

  NOMOn mittatilausjärjestelmä tukee tällä hetkellä naisten kokoja 32 – 50 (tuumissa noin 26-48) ja miesten kokoja 36 -64 (tuumissa noin 27-64).
  Ja meillä on tyytyväisyystakuu – emme lopeta ennekuin asiakas on tyytyväinen. Tervetuloa kokeilemaan!

  Terveisin,
  Outi / NOMO Jeans

 8. Avatar mari sanoo:

  tilaus tehty ennen vuodenvaihdetta, housuissa oli ollut laatuvirhe, josta ilmoitettiin pari kuukautta tilauksen jälkeen. Nyt uudet pitäisi tulla viikolla 16-17.. eli noin 4 viikon toimitusaika on muuttunut 17 viikon toimitusajaksi.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oijoijoi! Toi ei kuullosta kyllä yhtään hyvältä! Toivottavasti ovat sitten lopulta kuitenkin sellaiset kuin halusit… :)