Versace <3 H&M - ensimmäiset kuvat!

perjantai 21. lokakuu 2011

Olen tykännyt ihan valtavasti oikeastaan kaikista H&M:n designer-yhteistyökampanjoista. Siis näistä, missä yhteystyökumppanina on jokin oikea muotitalo eikä esim. joku vapaavalintainen julkkis.

Tämän syksyn yhteistyö Versacen kanssa ei tee poikkeusta. Etenkään nyt, kun ensimmäiset kampanjakuvat ovat ihasteltavissa interwebissä. (tusen tack vinkistä Mikko!) Aivan ihania pikkumekkosia, joille riittää varmasti käyttöä. Nahkatakit näyttävät kuvissa herkullisilta, samoin kuin asusteet. Kullan kimallusta ja Versacen signature-kuosia. Oriental-henkiset värikäät asut ilahduttavat silmää nekin, mutta tuskin löytävät paikkaa Mintun Garderobissa…

 

Videolla lisää kuvia…

Kuvat ja video on lainattu Zeitgeschmack -blogista ja alkuperäinen copyright kuuluu henkkamaukalle.

Versace <3 H&M -mallisto tulee kauppoihin torstaina 17. marraskuuta. Pitää varmaan pyytää töistä vapaata, että pääsee rynnimään kyynärpäät ojossa herkkujen perään! :D Sitten ei puutukaan kuin muutamat kutsut dekadentteihin kimallusjuhliin ja matka vapaavalintaiseen italialaiseen suurkaupunkiin.


2 Responses to “Versace <3 H&M - ensimmäiset kuvat!”

  1. Avatar Katja sanoo:

    Muistaakseni olen nähnyt tuon videolla olevan ensimmäisen pikkumustan itse Donatellan päällä jo aikaisemmin…taisi olla Versacen miesten F/W 2011 näytöksessä. Olisiko tässä siis varma myyntihitti?

    /Katja – http://www.superlussoblog.com

  2. Minttu Minttu sanoo:

    Katja, mun mielestä tuo on just se sama mekko!