Perheenlisäystä…

perjantai 28. lokakuun 2011

… meidän Marc by Marc Jacobs -tietsansuojapussukkaperheeseen!

Peetu totesi, että viime keväänä synttärilahjaksi saatu 13″ Mac Book Pro ei voi kovin hyvin, jos sitä kanniskelee sellaisenaan kassissa kaiken muun romun seassa. Kesätyörahoja lojui tilillä vielä sen verran, että pinkin M by MJ -sleeven houkutukselle oli varaa antaa periksi.

Ostos ei ollut mikään hetken päähänpistos. Tarkkoja hintavertailuja tehtiin lukuisten nettikauppojen ja Tukholman oman Marc Jacobs -putiikin välillä. Tavallaan ajatus marssia ihan oikeaan putiikkiin ja ostaa himoittu sleeve viehätti kyllä. Ainoa ongelma vain oli se, että Tukholman putiikista oli 13″ näytölle tarkoitetut sleevet ihan koko ajan loppu (aina niitä oli tulossa ensi tai seuraavalla viikolla kuitenkin…) ja NK:lla oli tarjolla vain niitä tikkikankaisia.

Lopulta Peetu päätti Mintun tavoin (tai tarkemmin sanottuna Mintun bf:n tavoin ;D) tilata sleeven Shopobista. Ja nyt kyllä tuntuu, että superlatiivit loppuvat… Siis Peetu näpytteli tilauksen Shopobiin sunnuntai-iltana (siis sunnuntai-iltana) ja DHL:n lähetti seisoi oven takana tiistaina puolilta päivin. Oikeesti! Ja koko lysti rahteineen, tulleineen etsetera tuli edullisemmaksi kuin saman sleeven hakeminen Norrmalmstorgetin putiikista. Jotenkin tuntuu, että se virhe, mikä universumissa joskus on, on tällä kertaa jotenkin ihan hassulla tavalla ostajan puolella. :)

Siis ymmärrän kyllä, että netistä voi tehdä löytöjä, jos jaksaa haravoida eBaytä etc. Mutta, että jenkkiläisestä nettikaupasta ostaminen on halvempaa, helpompaa ja miellyttävämpää kuin merkin omasta paikallisesta putiikista… Se kuullostaa vähintäänkin uskomattomalta. En missään tapauksessa halua, että kaikki pienet kivat putiikit kuolevat, mutta oikeesti, miten sitä viitsii näin positiivisen kokemuksen jälkeen shoppailla muualla?

No, kaikkialla ei tietenkään ole yhtä edullista. Ainakin net-a-porterin kamppeet on hinnoiteltu sen verran yläkanttiin, että täkäläisissä putiikeissa hinnat on poikkeuksetta halvempia. Siis jos ko. tuotetta sattuu täältä löytymään. Ja kun lisäksi tulee vielä aikas suolaiset postituskulut, pitää todella haluta sitä, minkä n-a-p:sta tilaa. Tosin palvelu on kyllä aivan totaalisen huippuluokkaa.

No mutta nyt meillä on uusi hieno pinkki sleeve perheessä. Ja kaikille huolestuneille voin kertoa, että Mintun pikkuisen vanhempi 17″ musta sleeve suhtautuu uuteen tulokkaaseen ihan mukavasti. Mitään pahempaa mustasukkaisuutta ei ole ollut havaittavissa (onhan molemilla kuitenkin omat maccinsä huolehdittavana), vaikka Mintun musta sleeve pyrkiikin aina välilä vähän päsmäröimään. Molemmat suojaavat tietokonetta kiitettävällä reippaudella, neopreenin toimiessa erinomaisena törmäyssuojana ja lyhytkarvainen sisus hivelee omistajan aistien lisäksi Mac Bookin pintoja.

:)


2 Responses to “Perheenlisäystä…”

  1. Aurora sanoo:

    Hahaa, tehän ihan innostuitte kunnolla! :D

    • Minttu sanoo:

      Aurora, I know!! Ja tiedätkö mitä!? KAIKKI on sun syytä!! (eivais, kiitti tosiaan vinkistä, me ollaan ihan koukussa!!)