Kynähamekuume

maanantai 31. lokakuu 2011

Näin on nyt käynyt vannoutuneelle minihameiden käyttäjälle – polvimittaiset, ja jopa sitäkin pidemmät hameet kutkuttavat mielihyvähermoja ja viehättävät silmää. Kynähamekuumeisena haravoin nettikauppojen tarjonnan kauneimmat yksilöt.

Ei mitenkään älyttömän yllättäen löytyi Net-a-Porterista parikin kuolattavaa kynähametta, joiden vuoksi olisin valmis syömään kuukausikaupalla kaurapuuroa. Vasemmalla By Malene Birgerin ja oikealla Maison Martin Margielan hame. Nahka tuo vähän särmää muuten kovin siveelliseen hamepituuteen. Voisin kuvitella, että tuon By Malene Birgerin hamosen leikkaus on erittäin pukeva myös vähän kurvikkaamman naisen päällä. Maison Martin Margielan kokonaan nahkainen on niin täydellisen puhdaslinjainen mittasuhteiltaan, että jo pelkän kuvan näkeminen aiheuttaa huimausta..

Roima harppaus kohti järkevämpää hintaluokkaa päästään, kun tsekataan, mitä kivaa TopShopin valikoimista löytyy. Mainio kukonaskel-kuosinen kynähame on helposti stailattavissa makeaan Mad Men -tyyliin. Oikeanpuoleinen TopShop-hame on ehkä hiukan köyhän miehen versio tuosta ylemmästä By Malene Birgerin hameesta.. Toisaalta tuo on tuoteselosteen mukaan konepestävä – ja sitä ei kyllä paraskaan nahkahame ole ikinä.

Henkkamaukalta löytyi yllättävän nihkeästi yhtään minkäänlaisia kynähameita. Vasemmanpuoleinen hame on puuvillastretsiä, mikä kuullostaa kyllä ihan miellyttävältä käytössä. Eikä tuo tyylitelty tummansininen eläintäpläpainatuskaan ole ollenkaan hullumpi. Tuohon kun yhdistäisi muhkean laatikkomallisen mustan patenttineuleen ja korkonilkkurit … Harmaa kynähame on ehkä pikkuisen tylsä, mutta etuosan napitus on oikeastaan aika hauska ja jos tuon yhdistäisi johonkin sähäkkään poltettuunoranssiin tms. voisi se olla oikein monikäyttöinen arkitoimistohamonen.

Näin se käy, jos joku olisi vielä vuosi sitten sanonut, että harkitsen vakavasti garderobin tukipilarihameiden helmojen pidentämistä, olisin nauranut puhujan pellolle. Mutta tässä sitä nyt ollaan… :D


4 Responses to “Kynähamekuume”

 1. Avatar NiinaP sanoo:

  mulla on ittelläni just toi h&m:n tumma hame missä noita leopardi kuvioita, se on tosi ihana !:)

 2. Minttu Minttu sanoo:

  NiinaP, no just mietin, että mun on kyllä varmaan ihan pakko tilata toi! Täytyy nyt vaan tsekata, jos vaikka sais samaan pakettiin jotain muutakin… :)

 3. Avatar HannaK sanoo:

  KappAhlin Derigners finest -mallistossa on myös tuollanen paneelinahkahame. En muista tosin hintaa, mut ei ollut mielestäni ollenkaan paha.

  • Minttu Minttu sanoo:

   HannaK, kiitti vinkistä! Unohdan aina KappAhlin, koska monesti en löydä sieltä mitään… mutta sitten kuitenkin välillä ihan hienoja juttuja. Tuo nahkapaneelikynähame pitää kyllä käydä katsastamassa!