VintageMall

lauantai 19. marraskuun 2011

Käytiin Peetun kanssa tsekkaamassa VintageMall-häppening, josta vinkkasin viime viikolla. Ajateltiin pistäytyä ihan vaan pikimmin katsomaan, mikä meininki, mutta lopulta jäätiin penkomaan tankoja useammaksi tunniksi. Ensimmäiseksi jumahdettiin koru- etc-osastolle. Peetu löysi sikamakeat aurinkolasit, nipun sormuksia (euron tsipale) ja aivan mielettömän suloisen helmikaulakorun (3 euroa). Minttu nappasi itselleen hauskat korvikset mallia ”uistin” ja asfaltinmustana hohtelevan helmikaulakorun.

Kenkäosastolla oli lähteä taju…

En edelleenkään tiedä oliko järkevää vai täysin idioottimaista jättää nämä puna-musta-valkoiset Miss Sixtyn sandaalit ostamatta… Noin kymmenellä eurolla olisi saanut taattua Debbie Harry -tyyliä!

Avajaisiltana oli myös pieni muotinäytös. Muotinäytöksen asut huutokaupattiin myöhemmin illalla.

Kuvan pikkumekko meni huutokaupassa selkeästi jollekin keräilijälle. Tai ehkä se olisi muutenkin ollut yli 100 euron arvoinen?

Sisäinen harakka ja prinsessaleikkien leikkijä löytää VintageMallista aivan varmasti kerrankin tarpeeksi paljetteja ja kimallusta.

Ehkä kaikkein överein on maataviistävä viittamainen (teko?)turkistakki, joka on vuorattu kokonaan hopeisella paljettikankaalla. :)

Bongasin paikanpäältä muutaman vintage-shoppailijan saalis sylissään.

Olivia

Isabella

Jannie

Pystyin aika hyvin pitämään kurissa sisäisen harakkani. Tai no Peetu kyllä vähän auttoi kertomalla, että en tosiaankaan tarvitse sähkönsinisestä paljettikankaasta tehtyjä bootcut-housuja – vaikka ne olisi saanut 8 eurolla! Kassalle asti kiikutettiin vain järkeviä käyttöostoksia. Paitsi ne korvikset. Mutta hei, kyllä sitä nyt yhden euron verran voi vähän heittäytyä villiksi. :D

Nuo kuvan himmeästi kimaltelevat mary janet olisin kyllä salakuljettanut kotio, jos vain kykenisin änkeämään kinttuni kokoon 35. Lähes käyttämättömät kaunokaiset ovat sisältä kokonaan nahkaa ja huolimatta siitä, että lesti on käsin tehty, hinta oli vain noin kymmenen euron tietämillä (100,- kruunua). Toivottavasti pääsevät hyvään ja rakastavaan kotiin!

Huomenna on viimeinen mahdollisuus tehdä löytöjä VintageMall pop-up storessa. Tsekkaa aukioloajat täältä.


One Response to “VintageMall”

 1. Avatar FelixE sanoo:

  Hi again Minttu,

  now I write you again because of the Carin Wester t-shirt!
  I got my answer now and small should be fit!

  Could you write back to my e-mail address?
  I don’t want spam your blog! ;)