Eau de Prep Tommy Girl

keskiviikko 23. marraskuun 2011

Sain testattavakseni Tommy Hilfigerin Eau de Prep Tommy Girl -tuoksun jokin aika sitten. Olin aika tohkeissani koko testihommasta monestakin syystä. Ensinnäkin rrrakastin ihan mahottomasti Tommy Girl -tuoksua, jonka sain tuliaisiksi ex-mieheltäni joltain työreissulta noin ziljoona vuotta sitten. Sain niihin aikoihin paljon tuoksuja, mutta valintaperusteeseen ei kuulemma liittynyt sen enempää tunnetta kuin että ne sattuivat olemaan tax free -kassan viereisellä TOP 10 -hyllyllä… No anyways kaikki tuliaistuoksut eivät olleet aina ihan yhtä onnistuneita, mutta Tommy Girl löysi tiensä hajunystyröitten kautta suoraan sydämeen. Vaikka edes niihin aikoihin en enää ollut varsinaisesti girl.

Aika mieletöntä, miten muisti tallentaa muistoja tuoksun perusteella… On uskomatonta, että voi matkustaa pelkän tuoksun (tai joskus hajun…) mukana ihan toiseen paikkaan ja aikaan. Tällä kertaa siihen ei tosin tarvittu edes tuoksua. Pelkkä Eau de Prep Tommy Girl -pullon näkeminen vei ajatukset johonkin vuosien taakse – pullon muoto kun on melkein sama ja korkkikin melkein, vaikka Tommy Girl on kyllä pelkistetympi ja muistaakseni hopean värinen.

Ei tarvittu kuitenkaan kuin yksi suihkaus pullosta, kun saattoi todeta, että menneet ovat menneitä. Eau de Prep Tommy Girl on ihan huikeasti aikuistunut versio Tommy Girlistä. Mausteisempi, itsenäisempi ja vaativampi – ehdottomasti enemmän sukua klassisille vahvoille ”aikuisen naisen” tuoksuille kuin söpöille teinituoksuille.

En ole mikään suuri seikkailija hajuvesimaailmassa. Yleensä nenääni miellyttää kerrallaan yksi tuoksu, jota käytän niin juhlassa kuin arjessakin. Ehkä nyt oli hyvä hetki vaihtaa ominaistuoksua – syksyllä maistuvat muutenkin tummemmat ja mausteisemmat sävyt + että varsinainen ”oma” tuoksuni loppui jo kesällä ja nyt olen ollut pitkään varatuoksun varassa. Jokatapauksessa Eau de Prep Tommy miellyttää omaa nenää ihan hurjan paljon, vaikka ihan samanlaisesta salamarakastumisesta ei voikaan puhua kuin Tommy Girlin kanssa.

Bf testaili reilun viikon ajan Eau de Prep -miesten tuoksua. Huomasin kyllä heti, että nyt on ihan uuden oloinen tuoksumaailma meneillään. Bf:n tuomio oli lempeä, mutta subjektiivinen. Tuoksu on hänen mielestään ihan ok ja jotenkin perusmiehekäs. Varmasti kuulemma sopisi erinomaisesti juuri aikuistuneille nuorille miehille ja sellaisille, jotka periaatteessa tykkäävät sporttituoksuista, mutta haluaisivat jotain vähän hienostuneempaa. Bf on itse hyvin lämpimien, vaniljaisten tuoksujen ystävä ja siksi Eau de Prep tuntui suorastaan viileältä.

Tavallaan Eau de Prep Tommy Girl on myöskin aika perinteinen tuoksu. Ainakin se on kaikkine mausteineen sukua menneiden vuosien klassikoille kuten YSL:n Opium tai Shalimar. Mutta edeltäjiinsä (esikuviinsa?) verrattuna Eau de Prep Tommy Girl on helppokäyttöisempi, kevyempi ja täysin vanhemmista mausteisista tuoksuista poiketen  se ei aiheuta lainkaan migreeniä ainakaan Mintun kaltaisille haju-ongelmaisille. Eli täydellinen valinta silloin, kun haluaa jonkun täyteläisen ja hiukan mausteisen tuoksun, joka ei kuitenkaan ole oikeasti raskas. Tuoksua on aina aika vaikea kuvailla sanoin, mutta sanoisin että Eau de Prep Tommy Girl on pohjimmiltaan perinteinen ja sensuellin naisellinen, mutta kuitenkin yllättävänkin sporttinen – ja hiukan jopa haastava, jos niinkseen tulee!


Kirjoittanut Minttu KLO 22:46 Kommentit pois päältä artikkelissa Eau de Prep Tommy Girl

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Kauneus Meikit

 

Comments are closed.