USA:n virallinen Olympia-asu vuodelta…

torstai 24. marraskuun 2011

Hilfigerin bileissä näpsäistyssä kuvassa jo pikkuisen pilkahtikin uusin lempparivaatteeni…

En ole mikään suuri 2nd hand -shoppailija. Levoton mieli ei oikein jaksa penkoa mahottomia määriä kampetta siinä toivossa, että joku kultajyvänen inkarnoituisi esiin. Vaikka niin kovin mielelläni pukeutuisinkin toisella kierroksella oleviin vaatteisiin ihan jo pelkästään eettisistä syistä.

Americanassa onneksi muut tekevät valikointihommat Mintun puolesta. Olin onneni kukkuloilla, kun löysin ihan mielettömän hienon sporttipusakan päheillä USA-aplikaatioilla koristeltuna. Eikä riemua vähennä ollenkaan se, että pusakka on ihan oikeasti ollut USA:n olympiajoukkueen edustusasuna!


Ajattelen, että pusakka on kuulunut jollekin coolille kuviokellujalle tai miksei vaikka ihanalle taitoluistelijalle.  Selkä ojentuu ihan automaattisesti suoremmaksi ja tunnen kuinka energia virtaa kroppaan. Aika hyvin vaatteelta – ja vain koska sillä on historia!

Ja onpahan nyt meidänkin perheessä jotain, mikä on oikeasti osallistunut olympialaisiin! :D


2 Responses to “USA:n virallinen Olympia-asu vuodelta…”

 1. Avatar Felix sanoo:

  Hi Minttu,

  maybe you didn’t read this:

  ”now I write you again because of the Carin Wester t-shirt!
  I got my answer now and small should be fit!

  Could you write back to my e-mail address?
  I don’t want spam your blog! ;)”
  Or could you tell me your e-mail address?