TV:stä tuttu turkoosi mekko

lauantai 26. marraskuun 2011

Tätä nykyä meidän perheestä alkaa löytyä aika paljon vaatteita, joilla on tarina kerrottavanaan. Peetu löysi ultrasöpön turkoosin mekon viime viikonlopun VintageMall kirppikseltä. Mekko on ollut mukana Reuter & Skoog -komediasarjassa, jota näytettiin telkkarissa 1999 – 2000.

Mekko on ompelijan tekemä, joten siinä ei ole mitään materiaali- tms. lappuja. Luulisin kuitenkin, että se on jotain pellavasekoitetta, koska se on aika karhean ja ryhdikkään oloista matskua. Tuunailimme hiukan mekkoa ennen käyttöönottoa. Siirsin hihojen koristeena olevat pienet helminapit eteen. Kaksi lisänappia olivat todella tarpeen, koska Peetu ei halunnut käyttää mitään alustoppia ja alunperin pääntie oli tosi avara. Myös hihansuita muokkasin vähän rennommiksi.

Ja tältä näyttää lopputulos!

Turkoosi mekko pääsi tänään päälle, kun Peetu lähti aamupäivällä töihin Americanaan. Yritin kyllä kysellä, että eikös joku neuletakki tuohon päälle kumminkin, mutta ei kuulemma sovi tyyliin. Toisaalta lämpöasteita on ollut tänään melkein 10 (ja ihana auringonpaiste!!) – eli eiköhän sitä tarkene…

Mekon kanssa matsaa täydellisesti ihanat kisurajaukset silmissä. :)

  • mekko, 2nd hand
  • vyö, Gina Tricot
  • kengät, Skopunkten
  • kello, Zadig & Voltaire

Ja tässä vielä pätkä komediasarjasta, jossa ko. mekko on ollut mukana. BTW – kandee tsekata video etenkin, jos on Tupperware-fani (tai vihaaja…)! :DD


Comments are closed.