My favorite waste of time..

sunnuntai 27. marraskuun 2011

Varoitus, tämä postaus saattaa sisältää linkkejä, jotka johtavat henkilökohtaisen kokonaistehokkuuden romahtamiseen. :)

Joskus käy näin. On lauantai-ilta, kaikki täysi-ikäiset lapsoset riekkuvat tahoillaan ja bf on duunissa. Mintun sekä kivojen että …ttu-nämäkin-olisi-ihan-pakko-hoitaa -tehtävien todo-lista on … hmmm, käyttääkseni rippasen kulunutta sanontaa, se on ”loputon”.

Jostain syystä asiallisten hommien hoitaminen ei voisi kiinnostaa vähempää. (no okei, kohta menen hakemaan puhtaat, kuivat pyykit pesutuvalta – siitä saa kai aika monta vuxenpoängia??).

Oikeiden tekemisten välttelemisklassiko on tietty aina ihan paras I can haz a cheeseburgare. Peetun vinkistä löysin todo-listan, jonka perusteella voin uskoa, että en ole hassut-kissa-hassuissa-kuvissa-addiktioni kanssa yksin… Itseasiassa koko I waste so much time -blogi on pääosin ihan käyttökelpoista nettihengailuviihdettä.

Mutta nyt on kyllä ihan pakko vinkata viimeisimmästä addiktiostani:

Cute boys with cats. Voiko olla mitään siistimpää? I say no more!

Eikä tarvitse tulla sanomaan, että en olisi varoittanut!

Edit: ihan melkein unohdin lisätä: Simon’s cat – ihan parasta!


3 Responses to “My favorite waste of time..”

 1. Avatar Elisa sanoo:

  Luin noita sun Maraton- ja treeniaiheisia postauksia, sillä vaikka en ite maratonille treenaakaan, tavoitteena on pidentää lenkkimatka 10km:sta sinne 20km:n tietämille.
  Oot siis ilmeisesti juossu Tukholman Maratonin 2007, 2008 ja 2009? Hieno saavutus! :) Mut nyt kysysinki sulta neuvoa, miten itse pidensit matkaa? Talvisin (ja nykyään myös syksyisin, sillä penikat ovat vaivanneet aiemmin) treenaan crosstrainerilla ja kuntopyörällä satunnaisilla lenkeillä höystettynä, ja olen niiden avulla pidentänyt lenkkimatkaa 5km:sta 10:een. Lisäksi treenaan kotona lihaskuntoa käsipainojen ja vatsa- ja selkäpenkin avulla. Oisko sulla siis jakaa jotain hyödyllisiä vinkkejä, esim. kuinka usein, minkä tapasia treenejä, mitä lihaskuntoa jne? Kaikki vinkit otan vastaan ilomielin!

 2. Minttu Minttu sanoo:

  Elisa, joo – muutama maraton on tosiaan tullut juostua! :) Kaikkein tehokkain, ja ihan oikeiden juoksuexperttien suosittelema tapa pidentää lenkkejä, on tehdä se pienten kävelyosuuksien avulla. Eli, jos nyt juokset 10 km kannattaa seuraavaksi tavoitteeksi ottaa esim. 12 – 15 km. Noin minuutin mittainen kävelytauko suunnilleen viiden km välein auttaa kroppaa palautumaan ja lenkkien pidentäminen sujuu itseasiassa aika helposti. Kävelypätkät voi jättää pois, kun siltä alkaa tuntua.

  Kaikkein tärkeintä ainakin omasta mielestäni on, että keskivartalon lihakset, vatsa ja selkä ovat kunnossa. Muuten juoksu on aika ihanan monipuolista. Lisäksi huolellinen venyttely on kaiken a ja o. Esimerkiksi joogassa saa hyvin (ja mielestäni ihan tarpeeksi…) myös lihaskuntoharjoittelua ja venytykset kaupanpäälle!

  Tsemppiä treenaukseen! (Kyllä se kevät sieltä vielä tulee…)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Piti vielä lisätä, että silloin, kun treenasin maratonille juoksin viikossa kaksi lyhyttä lenkkiä (noin 8 – 10 km) yhden keskipitkän (n. 15 km) ja yhden pitkän (20 – 25 km). Pitkän lenkin jälkeinen päivä oli aina lepopäivä!