Korsettikuume

maanantai 28. marraskuun 2011

Jätin ostamatta Versace for H&M -malliston korsettitopin, kun ajattelin, että olen fiksu ja järkevä, enkä edes missään tapauksessa tarvitse sellaista… Epic fail! Nyt en mitään muuta enää mietikään kuin että on ihan pakko saada hieno ei-alusvaatteenomainen korsetti, jota vois kivasti käyttää pillifarkkujen ja pikkutakin kanssa, tai rönttöshortsien ja korkeiden korkojen.

Korsettikuumetta ei alentanut hiukkaakaan viime viikolla näkemäni intiimi näytös, jossa esiteltiin alusvaatemerkki Chambre Separéen ja pliseeraustaituri van Deursin yhteistyön tuloksia.

Upeat pliseeratut luonnosilkkiset korsetit on valmistettu perinteisellä korsettitekniikalla. Kaunokaiset tehdään käsityönä tilausteen perusteella ja täysin asiakkaan mittojen mukaan. Kyllä, kyllä täytyy myöntää, että mieli tekisi!

Ainoa hidaste onkin oikeastaan hinta. Eihän 4500 ,- kruunua nyt tietenkään ihan tajuttomasti ole käsintehdystä upeasta silkkikorsetista. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että pitäis olla vähän enempi sen tyyppistä menoa, että hankinta tuntuisi olevan edes perusteltavan rajoilla. Ihan toimistokäyttöön – etenkään konservatiivisessa saksalaisfirmassa – en tuota oikein osaa kuvitella. Vaikkei edes valitsisi tuota punaista.


2 Responses to “Korsettikuume”

  1. Avatar Anneli sanoo:

    En tiedä mikä Ruotsin tilanne on mutta niitä Versacen korsetteja on ainakin suomalaisessa H&M:n nettikaupassa vielä melkein kaikkia kokoja. Että tilaamaan vaan jos jäi kaduttamaan (: