Marni ja H&M yhteistyömallisto – OMG!!

tiistai 29. marraskuun 2011

Tänään pärähti sähköpostiin tiedote, jossa kerrottiin, että H&M:n seuraava yhteistyömallisto tehdään italialaisbrändi Marnin kanssa. Olen jo moneen kertaan tunnustautunut vilpittömäksi henkkamaukan yhteistyömallisto-faniksi, joten mikäs sen mahtavampaa kuin päästä nauttimaan seuraavasta lanseerauksesta jo heti keväällä!!

Marni on tunnettu usein värikkäistä painokuoseista, ennakkoluulottomista kuosi- ja väriyhdistelmistä, sporttisista käytännöllisistä yksityiskohdista sekä designista, joka on kevyttä ja iloista. Aika vastakohta siis edelliselle niinikään italialaiselle yhteistyökumppanille Versacelle, jonka tunnusmerkki on lähinnä haastava seksikkyys.

Lanseerausvideossa näkyy ihanien vaatteiden lisäksi paritkin mielettömän hienot hopeanhohtoiset kengät…

Parista viime yhteistyömallistosta (Lanvin, Versace) olen hankkinut vain yhden juhlamekon, jota olen käyttänyt juuri sillä sesongilla. Marnin pääsuunnittelijan ja perustajan Consuelo Castiglionin H&M:lle suunnittelema mallisto vaikuttaa pahasti siltä, että siitä löytyy käyttökelpoista arkikampetta enemmänkin.

Mallisto saapuu myymälöihin ja nettikauppaan maaliskuun 8. päivä. Pitääpä merkata kalenteriin…


Comments are closed.