Tunnista tyylit – voita Mulberryn 1000 euron laukku!

keskiviikko 07. joulukuu 2011

Eilen saatiin kuulla, miten ammattilaiset yhdistelevät nimiä, pukuja ja pukujen tekijöitä. Ihan aina ei mennyt arvailu nappiin Linnan Juhlien selostajilta. Nyt olisi oiva tilaisuus pistää paremmaksi ja testata oma tyylituntemus – Indiedaysin Showroomilla on nimittäin menossa Olivia-lehden kanssa yhteistyössä mahtihauska kilpailu. Leikkimielisessä kisassa voi testata tyylituntemuksensa yhdistelemällä muutamia suunnittelijoita tyylipiirroskuviin.

Kilpailu on leikkimielinen siinä mielessä, että kaikki tyyli-yhdistely-arvaukset osallistuvat pääpalkinnon, Mulberryn tuhannen euron arvoisen Tillie-laukun arvontaan. Muuten kisa on tietenkin verisintä totta kaikille meille, jotka olemme tosi hyviä ”leikkimään” kilpailua (noot).

Pikkuisen suorastaan jänskitti lähteä skabaan mukaan. Koko vitsin fäshion-uskottavuushan tässä on viivalla… Ihan ensimmäisenä valkkasin kaikki ”helpot”. (Oikeasti luulin, että ne on kaikki helppoja…) Sitten jäin jumiin Balmainin ja Dolce & Gabbanan kanssa. Sain kyllä sitten kaikki kuusi oikein, mutta nuo viimeiset piti kyllä arvata, jos totta puhutaan.

Mutta tosiaan – kaikki vastaukset osallistuvat ihanan Mulberry-laukun arvontaan, riippumatta tuloksesta.

Kampanjasivulla voi myös tilata itselleen Olivia-lehden käsittääkseni ihan hyvään hintaan ja tilaajalahjaksi tipahtaa kiva Lumin clutch.

Tämä postaus on osa Indiedaysin kampanjaa ja saan siitä itselleni Olivian vuosikerran ja samaisen Lumi-clutchin, mikä on tilaajalahjana. Valitettavasti Mulberryn laukkuun meillä ei ole mitään etuoikeuksia… :)

Kampanjan hienot piirroskuvat on tehnyt Concoction-blogin ihana Hanna. En kyllä yhtään tiennyt, että hän on näin lahjakas piirtämään!


Kirjoittanut Minttu KLO 23:15 Kommentit pois päältä artikkelissa Tunnista tyylit – voita Mulberryn 1000 euron laukku!

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.