New York – ja muotiviikot kutsuvat!

sunnuntai 18. joulukuun 2011

Ainakin I HOPE SO!!

Elle markkinointikumppaninaan Veikkaus ovat järkänneet ihan mielettömän kilpailun!! Kisan voittaja pääsee helmikuussa New Yorkin muotiviikoille  IvanaHelsingin näytökseen ja raportoimaan muotiviikkohumusta.

Ikiaikainen haaveni on ollut päästä kansainvälisille muotiviikoille! Tukholman muotiviikoilla olen hengaillut jo vuosikausia – ensimmäinen SFW (Stockholm Fashion Week) -labelilla merkattu postaus on päivätty 28.1.2008! Aikana, jolloin käytännössä kukaan muotibloggari ei esitellyt kasvojaan blogissa vaan kaikki päivän asu -kuvat poikkaistiin kaulasta! Haha – aika absurdi ajatus nykyään..

Kaiken kertyneen muotiviikkokokemukseni ansiosta voisin kuitenkin saada tosi paljon irti New Yorkin muotiviikoista – ja raportoida kaiken tietenkin täällä blogissa!

New Yorkin muotiviikko on mielestäni erityisen kiinnostava siksi, että siellä esiteltävät brändit on hyvässä mielessä kaupallisempia kuin esim. Pariisissa näytettävät mallistot. Kauemmin Go 4 it vol. 2 -blogia seuranneet tietävät, että Minttu suhtautuu muotiin intohimoiseti, mutta shoppailuun aika pragmaattisesti. Niinpä ”kaupallinen” tässä tapauksessa tarkoittaa nimenomaan sitä, että New Yorkissa esiteltävät mallistot kertovat aika pitkälle sen, mitä ns. tavallisissa vaatekaupoissa on tarjolla seuraavina sesonkeina. Amerikkalainen fashion on lähellä kuluttajaa. Helt enkelt…

Tietenkään en hingu Nykin muotiviikoille pelkästään akateemisesta mielenkiinnosta… Tikahtuisin onnesta, jos pääsisin esim. Narciso Rodriguezin, Michael Korsin, Anna Suin tai Diane von Firstenbergin näytökseen. Tuskin kilpailun voittaja saa hengailla New Yorkissa ihan koko viikkoa, mutta ihan varmasti Ivana Helsingin kanssa samoille päiville osuu vaikka mitä kivaa.

Muotiviikkojen aikataulua ei ole vielä julkaistu, joten on liian aikaista spekuloida, mihin näytöksiin sitä sitten lopulta pääsisi. No, eipä Tukholman muotiviikkojenkaan ohjelma yleensä varmistu kuin vasta muutama päivä ennen ensimmäisen näytöksen alkutahteja.

Voittaja saa ottaa mukaan yhden 18 v. täyttäneen matkakumppanin. Tämä takaa sen, että jos Minttu voittaa, tulossa on myös loistavia valokuvia! Matkakumppaniksi lähtee nimittäin aikaisemminkin tänne blogiin erinomaisia kuvia ottanut bf. Tai jos bf ei mitenkään voi duunihommiltaan lähteä (voih tätä aikuisten elämää!), paikka on varattu niinikään valokuvausta harrastavalle Peetulle. :)

Varsinaisten näytösten lisäksi haluaisin ehdottomasti päästä back stagelle haistelemaan tulevia meikkaus- ja kampaustrendejä, raportoimaan parhaimpia stailausvinkkejä ja saamaan hyviä ja käyttökelpoisia vinkkejä, miten pienillä jutuilla voi soveltaa tulevat tuulahdukset osaksi omaa tyyliään.

Lisäksi bongailisin luonollisesti iloksenne kaikki eturivillä istuvat fashion celebrityt. Enkä missään tapauksessa missaisi tilaisuutta päästä heittämään kysymyksiä kiinnostaville suunnittelijoille (varmaankin ainakin Paola Suhosen saisi tavata!).

Eli, jos haluat Mintun raportoimaan New Yorkin muotiviikoista, kannattaa mennä tänne: Tehtävä New Yorkissa, etsiä listasta Go 4 it vol. 2 ja klikata ”äänestä”.

PS. Kisa on avoin kaikille muoti/tyyli/lifestyle-blogeille, joten kandee ilmoittautua mukaan!

Kuvista kiitos MBFashionWeekNY!


Kirjoittanut Minttu KLO 19:10 Kommentit pois päältä artikkelissa New York – ja muotiviikot kutsuvat!

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma elämä

 

Comments are closed.