Kolme yötä jouluun

keskiviikko 21. joulukuun 2011

Pukkaako kiirettä? Onko joulun lahjahankinnat vielä kesken?

Joululahjaostospaniikissa on helppo tukeutua erilaisiin suosikkilahjalistoihin. Ruotsissa varsinaiseksi trendi-ilmiöksi on noussut käsite Årets Julklapp, vuoden joululahja. Kaupan alan järjestö julkistaa ”virallisen” voittajan, joka tänä vuonna on kuulemma Lina’s matkasse – kotiin toimitettu kassillinen ruokaa, josta mukana seuraavan reseptin avulla kiireinenkin kuulemma valmistaa nopsasti illallisen neljälle hengelle. Lisäksi eri lehdet äänestävät omia vaihtoehtojaan (Metro-lehden ykköslahjaksi äänestettiin matka) ja kauppiaat julistavat milloin minkäkin härpäkkeen vuoden joululahjaksi lisämyynnin toivossa.

Epävirallisen facebook-statuspäivitys-tutkimuksen ja Mintun henkilökohtaisen päätöksen perusteella julistan tämän vuoden Vuoden Joululahjaksi hyväntekeväisyyden!

Lahja on aina kivempi antaa silloin, kun lahjan vastaanottan toivomukset, elämäntyyli ja persoonallisuus on otettu huomioon. Hyväntekeväisyyslahjojen ei tarvitse olla tästä poikkeus! Tässä Mintun vinkit onnistuneen hyväntekeväisyyslahjan hankintaan.

Eläinrakkaalle pikkusiskolle, tyttärelle tai kummilapselle oma kelpaisi varmasti oma vuohi!

Lahjoita vuohi täällä!

Kamahullua veljeä, iskää, appiukkoa ilahduttaa kaikki, missä on liikkuvia osia – Mintun ehdotus on KAIVO!

Maailmanmatkaajaystäviä tai sellaiseksi hinkuavia löytynee kaikkien lähipiiristä pilvin pimein. Globe trotter arvostaa aivan varmasti käytännöllistä ja hyödyllistä malariaverkkoa.

Hypokondrikko-anopille hankkisin ilman muuta vähän rokotteita ja kulinaristikaverin pakettiin sujahtaisi luonnollisesti maapähkinätahnaa.

Hellämieliselle äidille/mummolle/muulle sukulaiselle paketoisin parempaa joulua lapsille. Vaihtoehtona aina ajankohtainen Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Sopii erityisen hyvin annettavaksi sille uteliaalle sukulaiselle, joka piinaa koskas teille on niitä pikkuisia tulossa -kysymyksillään…

Jokainen joulushoppaaja tietää, että aina siinä sivussa tulee ostiskeltua jotain kivaa myös itselle.

 

Mintun omaan hyväntekeväisyyspakettiin sujahtaa apuja Kissojen Katastrofiyhdistykselle.

Hyväntekeväisyyslahjoilla lahjoitat hyvää mieltä niin lahjoituksen vastaanottajalle kuin lahjan saajallekin. Lisäksi lahjat on helppo hankkia muutamalla klikkauksella! Vältät kaupoissa tungeksimisen ja näin kolme yötä ennen joulua, olet erittäin hyvissä ajoin liikkeellä. Todellinen win-win-win -tilanne!

Teemaan sopivasti vielä päivän soundtrack:


2 Responses to “Kolme yötä jouluun”

  1. Avatar tuike sanoo:

    Ostin minäkin vuohen, vettä ja kaksi koulupukua, jos kyllä sitten vähän perinteisiäkin…

    • Minttu Minttu sanoo:

      Tuike, aika vaikea on niitä perinteisiä ihan kokonaan heivata, kun perheessä on oikeasti pieniä. Meilläkin se on vielä siinä ja siinä… :)