H&M:n kevät-Versacet

tiistai 27. joulukuun 2011

Eihän tuo ulkona riehuva myrsky nyt varsinaisesti keväiseltä tunnu, mutta toisaalta ei kyllä kymmenen lämpöastetta ole mitkään talvisetkaan lukemat. Syytetään nyt sitten vaikka näitä maailmankirjat sekaisin -tyyppisiä kelejä siitä, että en ole oikein saanut makua Henkan kevät-Versace -mallistoon.

Mekot ja muut sellaiset, jotka aiheutti vakavia gravingseja syssymmällä, jättää tällä kertaa lähinnä laimeanhaalean fiiliksen. Tai ehkä se vaan on niin, että pää on jo asennettu kovasti odotettuun Marni-yhteistyöasentoon ja Versacen kakkosmallisto tuntuu jotenkin vanhan lämmittelyltä.

Kevät-Versacet tulevat myyntiin 19.tammikuuta ja ovat saatavilla vain H&M:n verkkokaupassa. Hetken mallistokuvia ees-taas selailtuani löysin kyllä muutamia suosikkeja, jotka saattavat hyvinkin klikkautua kotiin, kun se aika koittaa…

Pinkki trikootoppi on oikeastaan kivasti basic. Herkullinen väri toimii ruskettuneella iholla ja harakka diggaa selän kultanappikoristetta. Pikkupikkushortsit ovat aivan pudottavan suloiset! Ihan tyypillisesti vaate, jonka saatan hankkia vain siksi, kun se on niin ihastuttava. Käytännössä suloisuusshortsien käyttöönpääsyfrekvenssi jäisi varmasti lähemmäs nollaa. Ehkä, jos ne kehystäisi koristeeksi seinälle??

Kun sommittelin sandaaleja, korviksia ja bikineitä samaan kuvaan, tajusin, että siinähän on ihan täydellinen kesä-outfit. Lisää vain valkopokaiset Wayfarerit… Ihan aikuisten oikeesti nuo bikinit näyttävät oikein hyvän mallisilta ja yksi söpöilykuosi sopii mainiosti bikinikokoelmaan. Jos hinta on kohillaan, niin luulenpa, että kaupat tuli!


2 Responses to “H&M:n kevät-Versacet”

  1. Avatar Elina sanoo:

    Shortsit ja bikinit mulle pax!!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Elina, ei muuta kuin 19.1. nettikanava kuumana vaan! Luulisi, että olisivat tällä kertaa oppineet jotain ja verkkoputiikki pysyisi pystyssä… :)